Szerelmi kötést szeretnék, ki az aki tuti tud segíteni?
A legtöbb válaszolóval egyetértek. Azokkal, akik azt írták, hogy magadnak kell tenned az életedért, és nem a mágiától kell elvárni az ilyet.
A legjobba viszont a kilencedik válaszoló fogalmazta meg a dolgokat.
Most hagyjuk figyelmen kívül az elméleteket, hogy nem létezik mágia. Tegyük fel, hogy de. Valahogy nekem is sikerült néhány dolog, amire nagyon koncentráltam. (Az okot természetesen én tudom, de itt ez nem lényeg. Nem vagyok varázsló.) Sajnos sikerült elvégezni egy ilyen kötést a barátnőmmel. Ő kérte, én pedig megmondtam, hogy rossz dolog fog belőle kisülni. Az egyetlen dolog az önmaga, amivel a legtöbbet tehet az ügyért. Nem igazán akart tenni érte, így elvégeztük a "kötést". Sajnos abba a hibába esett, hogy nem sikerült minden ponton a célszemélyre jellemző dolgokat találnia, így a kötés valaki mást talált meg. Elég nagy botrány is lett az egész helyzetből, persze a kötés ténye nem derült ki és egyes dolgok miatt csupán egyoldalú lett.
Azt mondom, amit többen is: ne mástól várj megoldást! Állj a sarkadra és tegyél valamit az ügyért! Ha pedig nem vagytok egymáshoz illőek, akkor még mindig ki tudtok keveredni belőle.
Ne fossz meg senkit a szabad akaratától! Nem véletlenül van ilyen mindenkinek!
Mielőtt bármi ilyesmit csinálnál..nézd meg a Bűvölet című filmet...
The Craft (1996)
Figyelj varázslatok, kötések nem léteznek, leszámítva, mondjuk kötésnél a horgolást, meg az ilyeneket...
Nőj fel végre!
Hello kilences vagyok
Nagyon nagy hulyeseg volt ilyet csinalni,ezzel nem azt mondom,hogy ostoba vagy,csak azt,hogy el akarod venni mastol a szabad donteset.En figyelmeztettelek,ennek nagy veszelye van,de majd te is rajossz,a hibaibol tanul az ember,haromszorosan fogod ezt a rosszat szerelmileg,kapcsolatilag visszakapni,mert rosszat akartal a masiknak,es sajat,onzo celodra hasznaltad fel.Nem baj.Semmi gond,majd tanulsz a sajat hibadbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!