Hogy kell szerelmi kötést csinálni? Nem érdekel más
Igaza van rejtelmesrengetegnek!
Keress utána a neten, ha annyira akarod, és nem tudunk lebeszélni, de az, hogy meg fogod szívni, az olyan biztos, mint ahogy én itt írok!
Meg tudod csinálni, de az életed úgy tönkre fog menni, hogy csak kapkodod majd a fejed, és azt sem fogod tudni, hogy hogy jöjj ki belőle.
A rossz hír, hogy olyan károkat fog okozni, amik sokszor gyógyíthatatlanok.
Nem karma, meg "következő élet", MOST!!!! fogod visszakapni, méghozzá sokszorosan, amit teszel.
Nem lesz nyugtod, nem lesz egy ép pillanatod se!
A szerelmi kötés FEKETE MÁGIA, annyiszor írták már, és szomorú, hogy nem hiszik el!
Ez, amire készülsz Kedves Kérdező, ez a legfeketébb mágia, rontás, ha úgy tetszik, és akármennyire naiv is vagy, a következmények elől nem tudsz kibújni.
A szerelmedet se kapod meg, csak ideig óráig, a te életed pedig tropára fog menni.
Már írtam egyszer, nem emlékszem már melyik kérdéshez, hogy láttam ilyet.
Láttam, hogy valaki bevonódott a mágiába, és az élete azóta egy romhalmaz, róla nem is beszélve, aki szerintem csak idő kérdése és a zárt osztályra kerül.
Ha ezt akarod, csináld!
Csak később ne csodálkozz, ha tönkremegy minden körülötted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!