Hogyan lehet vissza csinálni a szerelmi kötést?
Csináltattam egy asszonnyal szerelmi kötést, ami működött is, viszont nem tudom, hogy ha esetleg a későbbiekben nem akarnék már az adott férfivel lenni akkor vissza lehet e csinálni ezt az egészet mintha semmi se történt volna. (félre ne értsétek, most nem akarom, csak úgy eszembe jutott ez a kérdés)
Aki nem hisz benne az ne írjon!
Persze, csak mondd el magadban háromszor ezt: "Abracadabra! Olyan hülye vagyok mint egy piros labda!"
Ezután a srác még azt is elfelejti, hogy léteztél.
"Etikus hozzáértő nem csinálja meg."
Nem, nem. Hagyja inkább, hogy szenvedj egész életedben...az sokkal etikusabb. Tudod, az lehet, hogy én hirtelen felindulásból csináltam a kötés (nem bántam meg egyébként)de vannak olyanok is akik szinte belehalnak a szerelembe és tudják, hogy soha nem fog kelleni más, nekik más választásuk nem igen van. Aki nem hisz benne az meg ne csinálja, ilyen egyszerű ez. Én se hittem, amíg meg nem tapasztaltam.
Én csináltam szerelmi kötést már és utána simán fel tudtam oldani. Persze ehhez fontos, hogy ne húzd erősre a csomót és a bilincshez is meglegyen a kulcs.
Te melyik részét rontottad el?
Úgy értettem, hogy etikus hozzáértő a szerelmi kötést nem csinálja meg. :) Pontosan azért, mert tudja, hogy mivel jár.-
Aki meg azt állítja h csinált de oldotta is, az nagyon valószínű, hogy nem csinálta meg 100%-ban, ezért nem is kellett oldani. Tényleg nem lehet visszacsinálni.
Etikus elfogadni ami a sorsod???!!!
Inkabb beleavatkozni mas eletebe hogy a sajatod jobb legyen, minthogy magad teremtened meg??
Aki egesz eleteben ragaszkodik egy szemelyhez mert O az igazi, az nem ertett meg a vilagon semmit. Ezen a bolygon egy dolog 1000% biztos s ez az elmulas. Ha valaki ezt nem tudja elfogadni, annak pokol lesz a Foldon minden perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!