Hogy kell szerelmi kötést csinálni házilag? Veszélyei?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 17:26
1/26 anonim válasza:
Ez minimim az ezredik ilyen kérdés. Házilag sehogy, szerencsére. A neten keringenek módszerek, leírások, szerencsére javarészt hit alapú, vagy hatástalan. Veszélyei: mivel a szabad akarat elvételéről szól, ezért jó kis karmikus büntetést lehet vele szerezni. Elemezzük a kifejezést: "szerelmi kötés". Akit szeretsz, azt nem akarod befolyásolni, sem uralni.
2/26 A kérdező kommentje:
nem meg szeretném csinálni, hanem erről kell a suliban táesadalomismeret órán kiselőadást tartani :)
2010. jún. 4. 19:02
3/26 A kérdező kommentje:
társadalomismeret*
2010. jún. 4. 19:03
4/26 anonim válasza:
Furcsa egy suli lehet az. De mindegy, rákeresel néhányra az ilyen wiccás, boszorkányos oldalakon, aztán azok alapján akár alkotsz egyet te magad. Leírod szerinted minek mi benne a szerepe, aztán kifejted, hogy miért nem jó ötlet az ilyen.
5/26 A kérdező kommentje:
biztos szerelmes a tanár és azért kell erről vinni xDD
2010. jún. 4. 19:32
6/26 Salx Narval válasza:
Szerintem csak kíváncsi rá,hogy hány gyogyós gyereke van. Társadalomtudományi adatgyűjtés.:D
7/26 A kérdező kommentje:
ó kösz :D
amúgy most tanulunk a boszorkányságról. és kötelező vinni :S
nem vagyok én annyira szorgalmas h önszántamból vigyek xD
2010. jún. 5. 11:59
8/26 Salx Narval válasza:
Repülj be söprűn, szerintem tuti siker.:D
9/26 A kérdező kommentje:
hát köszi. ezzel most tényleg sokat segítettél.(Y) xDD
2010. jún. 5. 14:14
10/26 Salx Narval válasza:
Bocsi a söprűért:D [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!