Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létre tudok hozni az elméimmel...

Létre tudok hozni az elméimmel dolgokat?

Figyelt kérdés
Nem nagy dolgokat, csak aminek az emberi képzelőerő szab határt. Vagy egy törött tárgyat meg tudok javítani?

2012. nov. 9. 22:54
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
Miért hazudnék? Névtelenül vagyok, semmit nem érnék el vele, de neked biztos semmi közöd a mágiházoz, mert ilyen kötekedő, rosszindulatú ember, biztos nem érthet egy ilyen "tudományhoz"
2012. nov. 21. 20:16
 52/59 anonim ***** válasza:
37%
Nekem van tárgyi bizonyítékom, míg neked nincs. Amúgy azért kamuzol, mert magadat sokkal nagyobbra tartod, mint itt bárkit. Ha ennyire nagy a tudásod, nem lenne szükséged pitiáner segítségekre.
2012. nov. 22. 22:29
 53/59 anonim válasza:
Olvastad a Evermore-t? Mert utána én is elgondolkoztam rajta, de nem jött össze sajnos...xD
2012. nov. 24. 22:23
 54/59 Pali1977 ***** válasza:
Persze, úgy hívják, találékonyság, képzelőerő. Akkor én már nagy mágus vagyok, mert egy egész világot hoztam már létre (az egyik történetemben) Úgy, ahogy te gondolod, nem tudni. Az ember az agyának csak a 10%-át használja mki. Ki tudja mi lenne, ha a többit is birtokba venné :) De nem a semmiért "buták" az emberek. Még nem értek meg rá hogy többet tudjanak, mert azt úgyis simán a másik ellen fordítanák.
2012. dec. 4. 21:51
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
Biztos,hogy mindent megtehetsz,mert te egy szupermen vagy ,mivel neked elméid vannak,mig a többi embernek csak elméje van.
2012. dec. 7. 11:35
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha több elméd van, az már baj.Bár lehet, hogy elméből hoztál létre még egyet ez esetben már sikerült materializálnod valamit, csak így tovább.
2012. dec. 7. 13:21
 57/59 anonim ***** válasza:
Meddig jutottál a tárgyak mozgatásában?
2012. dec. 7. 15:30
 58/59 Zsizsik666 ***** válasza:
Jó mutáns lehetsz, ha több elméd van, tehát nem elméd, hanem elméid vannak, ha jól értem. Így biztos menni fog, hajrá! Te vagy az X-men.
2012. dec. 7. 20:46
 59/59 anonim ***** válasza:
mennyi buta homo sapiens
2015. jan. 10. 08:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!