Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha szellemidézéssel kapcsolato...

Ha szellemidézéssel kapcsolatos dolgokat nézek/olvasok, de én magam nem csinálok ilyesmit, abból lehet bajom?

Figyelt kérdés
Csak nagyon érdekel, de mindenki azt javasolja hogy hozzá nem értő ember ne szórakozzon vele, ezért nem is teszem. De most valamiért kicsit megijedtem, hogy hátha valahogy így is megtalálhatnak.
2012. márc. 29. 00:16
 1/6 SSJGoku ***** válasza:
Nem lehet bajod,én is szoktam ilyeneket nézni és még nem lett bajom!!
2012. márc. 29. 00:29
 2/6 anonim ***** válasza:
ha félsz valamitől az sose vonz be semmit csak azt amitől féls...
2012. márc. 29. 00:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehet ! Nem szabad ha nem értesz eléggé hozzá. Megnyitsz egy kaput és ember nem fogja bezárni, rádragadnak gonosz szellemek, amik örökké veled lesznek érezni fogod a sötét lelküket és álmaidban sem hagynak majd nyugton.
2012. márc. 29. 01:04
 4/6 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló: Gondolom 1 óra után elég fáradt lehettél! A kérdező leírta, hogy nem idéz szellemet, csak olvasgat és nézeget a témáról!

Semmi bajod nem lehet!

2012. márc. 29. 07:48
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem meg ne olvasgasd. tudod amire a figyelmed forditod annak erőt adsz. bajod nemigen lehet még most belőle, de ne olvasgass tul sokat, próbálj jó és szép dolgokkal foglalkozni helyette.
2012. márc. 29. 08:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. márc. 29. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!