Boszorkánysággal kapcsolatos kérdés?
Én ezt a könyvet tudom neked ajánlani, mert ez a legjobb könyv róluk. Ebben a könyvben a Baszk boszorkányokról van szó. Rítusok, perek, a kultusz stb. [link]
Én anno 125 forintért vettem :DD
a sátánizmus része az csak babona
azért mert pl a kereszténységben lucifer az ördög a wiccában pedig egy istenség
Kedves Utolsó!
Sajnálatomra már ismerem ezt az oldalt, és pont ezeket az oldalakat akarom elkerülni. Valahogy az a kalapos nő unszimpatikus nekem, és nyilvánvaló itt a pénzhajhászat is. És nem akarok egy Ouija táblát röpke 25 000 Ft-ért. :) Első válaszoló köszi a tippet.
Először is felejts el mindent, amit a boszorkányokról, és a sátánizmusról hallottál, és olvastál. Rengeteg könyv (sőt majdnem minden könyvbe) téves információt találsz róla.
Ajánlom ezt az oldalt: [link]
Ez az oldal le van fordítva magyarra, a Joy of Satan Papságról származnak az információk, akik elhatározták, hogy visszaállítják az eredeti spirituális sátánizmust. Ez azért is hiteles, mert Maxine Dietrich Főpapnő a Sátán segítségével hozta létre a weboldalt, így az összes információ a Sátántól származik.
én sátánista vok és már sok bosszorkány ismerősöm van és azt mondják ha ilyen kérdésed van akkor írd meg nekünk: csf95@citromail.hu
mert itt nyílt választkapsz és elég pontosat azért nem ide írják mert hosszúak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!