Boszorkánysággal szellemidézéssel, vérrel idézéssel, sátánizmussal foglalkozó cikkeket honlapokat keresek, tudtok?
Egy barátom veszélyes dolgokkal játszik, vérrel idézett szellemet, de a helyen ahol van többen láttak egy sötét szellem alakot is, a vérrel idézet szellem elvileg jószándékú, de szerintem ami vérrel van megidézve az nem lehet jó szándékú, nem tudom hol nézhetek utána, vagy honnan szerezzem emg a tudást ami szükséges, hogy megmentsem az esetleges bajbakerülésről, illetve hogy miylen bajba kerülhet.
Igazából nem nagyon hittem az iylesmiben, de ez most elég durva...kérlek segítsetek.
www.wicca.hu
www.boszorkanyszovetseg.hu
Ezeken az oldalakon a boszorkánysággal kapcsolatos dolgok vannak, a másodikon lehet hívni őket, hogy segítsenek elküldeni a szellemet.
vérrel tényleg nem lehet jó szándékút idézni. Vagy fájdalmat, vagy a vérben lévő életerőt, hatalmat ajánlották fel megidézéskor.
Veszélyes..
Remélem neked a legjobbakat.
Keress ezekben: Démonomikon, Necronomikon, sátánista vagy woodoo könyvek( antikváriumban találni ilyeneket). Elég lehet egy összefoglaló, hogy rájöjj, mit sikerült előcsalniuk...
Szerintem próbálj storykat keresni arról hogy mik történnek az ilyen emberekkel. Sajnos szerintem a legrosszabb dolgok nem is materiálisak, nem olyan amit átélsz aztán elmondod az embereknek hogy hú képzeld milyen hülyeséget csináltam és mi történt velem!
Biztos nagyon jó módszereket ismer a barátod arra hogy egy szeánsz alatt bevédje magát, de a karmikus következményekkel nem számol.
vagy számol minden ok-okozattal, árral és értékkel, és semmi szüksége rá, hogy beleszólj, belekotnyeleskedj..
Nem bántani akarlak, csak lehet egy ilyen oldala is a dolognak.. ez a szabad akarat.
Ezt a gugli kilöki: Hungárian Satanik Legion ez alapján megtudhatod hogy a barátod még szerintük sem foglalkozik jó dolgokkal.
Vigyázz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!