Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létre tudok hozni az elméimmel...

Létre tudok hozni az elméimmel dolgokat?

Figyelt kérdés
Nem nagy dolgokat, csak aminek az emberi képzelőerő szab határt. Vagy egy törött tárgyat meg tudok javítani?

2012. nov. 9. 22:54
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
77%

Cellux, technokol.

Az utóbbit felszívva nagyobb dolgokra is képes az elme.

2012. nov. 9. 23:00
 2/59 anonim ***** válasza:
71%
Nagy híve vagyok a mágiának és okkultizmusnak, sok mindent láttam már, hallottam, illetve egy-két dolgot én is tudok, de legjobb tudásom szerint nem lehetséges tárgy kreálás a semmiből. Sok mindenre képes az emberi elme, de materiális megtestesülést előidéző folyamatra még szerintem nem.
2012. nov. 9. 23:08
 3/59 A kérdező kommentje:

Akkor milyen dolgot művelhetek az elméimmel?

Nagyon érdekelne.

2012. nov. 9. 23:12
 4/59 Antimod ***** válasza:
82%
Ezen a létsíkon nem. Csak arra vagy képes, hogy előbb elméletben, majd gyakorlatban is megalkoss dolgokat. Erre számos csodálatos (és kevésbé csodálatos) példa van körülöttünk a bolygón.
2012. nov. 9. 23:15
 5/59 anonim ***** válasza:
70%
semmilyet...ha lennének bizonyos képességeid azokat már rég tudnád.szerintem
2012. nov. 9. 23:15
 6/59 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenkinek vannak ilyen különleges képességei kedves ötös, nem csak neked. Ne szállj el úgy magadtól.
2012. nov. 9. 23:17
 7/59 anonim ***** válasza:
10%
Telekinézis. Mint a mágiában, mint a tudományban előforduló jelenség. Utóbbiban már régóta. Elsajátítható, gyakorlás és hit kérdése. Nekem az alapokat 1-2 hónap alatt sikerült megvalósítani, titka egyszerű: HIT ÉS GYAKORLÁS! Na persze egy vezetett meditáció akár ismerős által (lényeg a bizalom felé, nem baj, ha nem gyakorlott meditációs) is sokat segíthet. Illetve ezután neten is lehet találni róla dolgokat. Nekem ez segített a telekinézis első pár lépcsőfokának megvalósításában. Ámbár én jobbjára csak ezt tudom, ismertem olyan embert, aki ennél többre is képes volt, ezalatt értsd a lebegést.
2012. nov. 9. 23:22
 8/59 A kérdező kommentje:

Ha neked 1-2 hónap alatt ment, akkor nekem 1-2 nap alatt fog. Köszönöm.

Jöhetnek még ötletek.

2012. nov. 9. 23:23
 9/59 anonim ***** válasza:
Nem akarok provokatív lenni, de az emberi képzelőerőnek szerintem az szabja a legnagyobb határt, ha valaki nem képes mit kezdeni az agyával és a két kezével. Telekinézis és mágia nélkül már tényleg ennyire unalmas lenne ez a XXI. századi modern világ?
2012. nov. 9. 23:24
 10/59 Malats ***** válasza:
45%
Elméid? mennyi van?
2012. nov. 9. 23:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!