Létre tudok hozni az elméimmel dolgokat?
Figyelt kérdés
Nem nagy dolgokat, csak aminek az emberi képzelőerő szab határt. Vagy egy törött tárgyat meg tudok javítani?2012. nov. 9. 22:54
1/59 anonim válasza:
Cellux, technokol.
Az utóbbit felszívva nagyobb dolgokra is képes az elme.
2/59 anonim válasza:
Nagy híve vagyok a mágiának és okkultizmusnak, sok mindent láttam már, hallottam, illetve egy-két dolgot én is tudok, de legjobb tudásom szerint nem lehetséges tárgy kreálás a semmiből. Sok mindenre képes az emberi elme, de materiális megtestesülést előidéző folyamatra még szerintem nem.
3/59 A kérdező kommentje:
Akkor milyen dolgot művelhetek az elméimmel?
Nagyon érdekelne.
2012. nov. 9. 23:12
4/59 Antimod válasza:
Ezen a létsíkon nem. Csak arra vagy képes, hogy előbb elméletben, majd gyakorlatban is megalkoss dolgokat. Erre számos csodálatos (és kevésbé csodálatos) példa van körülöttünk a bolygón.
5/59 anonim válasza:
semmilyet...ha lennének bizonyos képességeid azokat már rég tudnád.szerintem
6/59 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenkinek vannak ilyen különleges képességei kedves ötös, nem csak neked. Ne szállj el úgy magadtól.
2012. nov. 9. 23:17
7/59 anonim válasza:
Telekinézis. Mint a mágiában, mint a tudományban előforduló jelenség. Utóbbiban már régóta. Elsajátítható, gyakorlás és hit kérdése. Nekem az alapokat 1-2 hónap alatt sikerült megvalósítani, titka egyszerű: HIT ÉS GYAKORLÁS! Na persze egy vezetett meditáció akár ismerős által (lényeg a bizalom felé, nem baj, ha nem gyakorlott meditációs) is sokat segíthet. Illetve ezután neten is lehet találni róla dolgokat. Nekem ez segített a telekinézis első pár lépcsőfokának megvalósításában. Ámbár én jobbjára csak ezt tudom, ismertem olyan embert, aki ennél többre is képes volt, ezalatt értsd a lebegést.
8/59 A kérdező kommentje:
Ha neked 1-2 hónap alatt ment, akkor nekem 1-2 nap alatt fog. Köszönöm.
Jöhetnek még ötletek.
2012. nov. 9. 23:23
9/59 anonim válasza:
Nem akarok provokatív lenni, de az emberi képzelőerőnek szerintem az szabja a legnagyobb határt, ha valaki nem képes mit kezdeni az agyával és a két kezével. Telekinézis és mágia nélkül már tényleg ennyire unalmas lenne ez a XXI. századi modern világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!