Létre tudok hozni az elméimmel dolgokat?
Figyelt kérdés
Nem nagy dolgokat, csak aminek az emberi képzelőerő szab határt. Vagy egy törött tárgyat meg tudok javítani?2012. nov. 9. 22:54
21/59 anonim válasza:
Nem volt kedvem elolvasni a többi választ,igazából nem is érdekel.Rég óta foglalkozok mágiával/ezotériával és kedves kérdező elmondanám, hogy nincsenek határok...Csak mi állítjuk fel őket magunknak.A semmiből természetesen nem lehet materializálni dolgokat, de energiából igen.De ezt is csak nagyon sok energiából lehet megcsinálni és gyakorolni kell.Addig kell sűríteni az energiát, amíg nem fog "testet" ölteni :).Nekem még nem sikerült, de NEM LEHETETLEN.
22/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, ilyen válaszra vártam. Akkor az én képességeimmel sok mindent tudok majd csinálni. A kötekedések pedig nem érdekelnek.
2012. nov. 10. 08:29
23/59 anonim válasza:
Előttem levő hazudik...De ő tudja. Meg ti.
24/59 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam, hogy nem te hazudsz? Milyen módon vádolod meg a másikat hazudással? Még is mit képzelsz?
2012. nov. 10. 08:40
25/59 anonim válasza:
Ha film vagy újság nélkül megy a hoki, akkor az már egy nagy lépés.
26/59 A kérdező kommentje:
Játszottam régen, de ez most hogy jön ide? Nem fizikai képességekről volt szó, hanem elmei képességekről.
2012. nov. 10. 08:48
27/59 anonim válasza:
Az energiát sem tudod materializálni...amit formálni tudnál vele, az csupán egy nem anyagi dolog lehetne. Az a bajod, túlságosan elfogult vagy mágia terén, vagy csak egy troll. + beképzelt is.
28/59 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te vagy a beképzelt, csak a saját mondandódat hiszed igaznak, a többit leugatod, hogy hülyeség. Miből gondolod, hogy amit ő mond nem igaz? Én nem vagyok beképzelt, csak tisztában vagyok a képességeimmel.
2012. nov. 10. 08:58
29/59 anonim válasza:
Vigyázat! A túl szűk gumicsizmára felszerelt sarkantyú legalább annyira egészségtelen, mint a túl bő lábbelire csatolt ugyanilyen. Az utóbbi ráadásul tyúkszemet és bőrkeményedést is okozhat.
30/59 anonim válasza:
Én lennék beképzelt? Troll vagy. Igazából semmit sem tudsz, ez a bajod. Ha ennyire fejlett lennél, nem kérdeznéd meg, tudnád! Energiából sem tudsz materializálni. De azért próbálgasd csak, lehet hogy te elhiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!