Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van a mágiának olyan ága,...

Dandi98 kérdése:

Van a mágiának olyan ága, ahol nem kell felszentelni a dolgokat, meg rituálékat csinálni, hanem csak szólok és lesz?

Figyelt kérdés
?
2012. máj. 22. 15:11
1 2
 1/14 Kukori Parancsnok válasza:
14 éves vagy? Add már fel az álmodozást haver, mágia nem létezik, tanulj inkább :) Se olyan amiben ide oda szentelsz dolgokat, olyan meg pláne nem h csak szólsz és lesz.. Ha létezne akkor nem gürizne mindenki napi 8-10 órát melókban, és a Cambridgen tanítanák nem a GYIK-en.. Ha tudnál varázsolni ide járnál?
2012. máj. 22. 15:31
 2/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok 14, de a mágia létezik. tudom, mert próbáltam, de én a könnyebb verzióját szeretném űzni. amíg nem próbáltad, honnan tudod, hogy nem létezik?
2012. máj. 22. 15:42
 3/14 anonim ***** válasza:
Bizonyítsd be! :D Mellesleg a nevedből ítélve tényleg 13-14 éves lehetsz. Hány éves vagy, komolyan?:D
2012. máj. 22. 15:56
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
Örülök kérdésednek. Természetesen van! Ne engedd hogy maguk alá gyűrjenek a materialisták. Amit én ajánlani tudok az angyalmágia. És ha jót jót teszel vele megkapod a kaput a Tündérek és a tündérmágia felé is. De ami szerintem a legjobb módszer az improvizációs angyalmágia. Ha érdekel pl az angyalforráson találsz különböző mágiákat. Nagyon örülök érdeklődésednek. Ha vannak még kérdéseid nyugodtan írj : baranyai.ferenc00@freemail.hu. Ami pedig téged illet kedves materialista Válaszoló. Ha nem érdekel az ezo akk miért pofázol bele más dolgába. Ha érdekel akk meg legalább annyira ne légy tudatlan hogy tudd azt: Az általunk érzékelt Materia az álom és amiről csak álmodsz az a valóság.
2012. máj. 22. 17:33
 5/14 Hunwolf válasza:

Először is angyalmágia ugyan kérem.Nem kell mindent elhinni létezik a mágia de ez az angyalmágia meg tündér, most nem akarom megsérteni a hozzá szólót csak kifejtem véleményem.

Bár a mágia létezik és anyagi síkon is észlelhető de olyan mágia nincs mint a Harry Potterbe csak felsőbb hatalmakat

tudsz megszólítani és ők teszik a dolgukat de mást nem.

Megjegyezném hogy a angyal mágiát a keresztények az ördöghöz kötik(mint megannyi másik fajtáját).

2012. máj. 22. 21:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Hiszek a mágiában, de nem ilyen szinten. Annyira hiszek benne, hogy tudom irányítani, hogy mi történjék velem és ennyi. Amúgy meg mondtam, hogy bizonyítson, és akkor el fogom hinni ezeket. Addig nem, amíg a saját szememmel nem láttam.
2012. máj. 23. 07:13
 7/14 anonim ***** válasza:
qi-gong(csikung). Egyszerű, de nagyszerű. Csak légzés, és koncentráció szükséges hozzá. Nem kellenek rituálék, nem kell kántálni, csak lélegezni, és koncentrálni. Esetleg bizonyos mozdulatsorokat végrehajtani. Segít megőrizni, és helyreállítani az egészséged, minden meglévő képességedből a maximumot hozza ki, és új, jótékony képességek birtokába juttat. Kezdetnek elolvashatnád a Nyolc Brokáttekercs című könyvet. Ha nem kifejezetten akarsz egy tradíciót megismerni, akkor egyszerűen csak menj föl Dobogókőre, ülj le egy padra, és figyelj arra mit érzel. Azután pedig menj haza, és idézd fel azt az érzetet amit ott tapasztaltál, és próbáld meg a tested különböző pontjain előidézni azt. Ehhez még külön mozdulatsorok sem kellenek, és ha akarod függetlenítheted a légzésedtől. Mindkét esetben viszonylag tiszta energiával tudsz dolgozni. A qi-gonggal a benső erődet fejlesztheted, a második esetben pedig megtanulhatod hogyan végy fel energiát a környezetedből. Mindkettő előnyös.
2012. máj. 23. 10:43
 8/14 anonim ***** válasza:
19%
Van. A szómágia. De csak bizonyos életkorban működik, és minden mágikus mondat anyu kérlekkel kezdődik.
2012. máj. 25. 16:55
 9/14 anonim ***** válasza:
lol
2012. máj. 25. 17:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát ez a bizonyítósdi egy érdekes dolog. Eddig akárki próbált bizonyítani a jelenlétemben, annak nem sikerült. Volt hogy épp az ellentéte sikerült annak amit akart csinálni. (súlyosan kiröhögtük az illetőt, mert pont az adott dologba fektette a legnagyobb kraftot, pedig egy semmi kis dolog volt csak) Voltam persze olyan helyzetben hogy valaki csinált valamit ami működött, de az illető nem bizonyítgatni akarta a tudását nekem, hanem konkrétan megpróbált meggyógyítani. Sikerült is neki. Visszatérve a bizonyításra, azt mondtam fentebb hogy akárhány állítólagos mágiához értő próbált előttem bizonyítani, mind csúnyán pofára zuhant. Magamnak viszont sikerült megcsinálnom azon dolgok egy részét, amiken ők elhasaltak. Önmaguknak lehet hogy ők is sikerrel vitték véghez, de a csoport előtt koppantak. Magamnak viszont már csak kíváncsiságból is be akartam bizonyítani hogy az adott dolog lehetséges e. Egy részük sikerült is. A bizonyításról ennyit. Szerintem ha valami érdekeset hallasz, akkor ne azt várd hogy más mutassa be neked, hanem próbáld meg te. Egyfelől érdekesebb,ha te magad csinálod, mégha nem is hiszel benne, csak érdekesnek tartod, másfelől meg az az igazi bizonyíték ha te csinálod, mert a rajtad kívülállók csalhatnak, te viszont ha tényleg érdekel a dolog, akkor nem fogsz csalni.
2012. máj. 25. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!