Van a mágiának olyan ága, ahol nem kell felszentelni a dolgokat, meg rituálékat csinálni, hanem csak szólok és lesz?
atünférek léteznek!
Ahogy sárkányok is! Meg rengeteg lény, amit az emberek nem ismernek, csak kevesen
én is csak azé tom, mer aki keres, talál
Meg elemi mágia is létezik, akár csak a szellemek, démonok...
Meg másik dimenziók stb...
Csak mer nem láthatóak, már nem is léteznek? Akk mi van a levegővel? Nem is érzed h ott van, csak azt érzed ha nincs
Én már ’’bele kóstoltam,, és nem is akármilyen szintre jutottam!
Most azonban már más út hív ,máshová……..
http://www.youtube.com/watch?v=Ah7AF7CAsXM
tessék a link. Ez elvileg marha alapvető dolog, egyszer kétszer sikerült is az elején, és azóta bárhogy is próbálom nem. Pedig még régen szigorúbban is ellenőriztem magam, pl sálat kötöttem az arcom elé, minden légmozgást kiküszöböltem, ablak ajtó csukva, kulcslyuk tömve, fűtés ki. Tehét a lehetségességéről meggyőződtem, csak azt nem tudom miért nem megy most már. Ha nagyon szigorú vagy akkor üvegburát is rakhatsz az egészre. Szúrsz egy tűt egy darab radírba, és arra egy ilyen papír vagy alufóliadarabot raksz. De a készítése megvan más videókon, csak én rövidet akartam linkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!