öngyilkossággal nem kerül oda. Kövesd el a főbűnök egyikét
2012. nov. 9. 22:34
12/29 anonim válasza:
Öngyilkosság és az előzővel ellentétben én tanácsnak szánom.
2012. nov. 9. 22:51
13/29 anonim válasza:
Előttem levők elmondták. De nincs értelme, mégis miért szeretnél oda kerülni? Próbáld inkább a földi életed helyre hozni, amíg nem késő! Persze tudjuk, sosincs késő, csak akarni kell.
2012. nov. 9. 23:12
14/29 anonim válasza:
Ehhez először is az kellene, hogy a pokol a te értelmezésedben létezzen, ami nem biztos. Tehát nem is mehetsz biztosra.
"Hogyan kerülhetnék biztosan a pokolba?
Hozzá nem értők kíméljenek!" Bárcsak a levelezőkliensem spamszűrője is ilyen hatékonyan működne.
2012. nov. 9. 23:42
15/29 anonim válasza:
sehogy nem kerülsz oda csak ha hülyeséggel teletömöd a fejed és azokra koncentrálsz
2012. nov. 10. 06:26
16/29 anonim válasza:
melyik pokolba szeretnél kerülni, a kereszténybe? nem mindegy, van pár vallás ahol a pokol egyáltalán nem rossz hely.
2012. nov. 10. 09:39
17/29 anonim válasza:
Autofellatio és koprofágia!
2012. nov. 10. 10:46
18/29 A kérdező kommentje:
16# jol gondolod nem a keresztény pokolba gondoltam! Az a fajta tényleg nem létezik. De úgy látom a válaszolók közül egyik sem ért hozzá:(
2012. nov. 10. 11:06
19/29 anonim válasza:
De legalább te se.
2012. nov. 10. 11:42
20/29 Pietrosol válasza:
Szia!
Nem olyan bonyolult,mint gondolod!Az ember öntévesztése révén képes azonosulni a gondolataival,vagyis önmagát a gondolataival azonosítani!Ha ezek a gondolatok szenvedő,áldozat aspektusból indulnak ki és egész fává,dzsungellé terebélyesedni az ember képes ebben a dzsungelben elveszni és akár az öngyilkosságig eljutni!
Te nem a gondolatod vagy,hanem a gondolat megfigyelője!Ha tetszik lemondhatsz erről a státuszról és elveszhetsz a saját gondolataidban,ez maga a pokoljárás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!