Egyesek miért állítják olyan biztosan azt, hogy nem lesz világvége? Nem 2012-re gondolok!
Előfordulhatnak természeti katasztrófa okozta tömeges kihalások, de ezek általában meg is oldják a problémát. Ha pl. éhínség lesz, a tömeges kihalás után ez a peobléma megszűnik. Háború után mindig béke jön és egy globális felmelegedés okozta tömeges emberi kihalás a természet egyensúlyának visszaállását szorgalmazza.
Persze a Föld megsemmisül, legkésőbb 5 milliárd év múlva, mikor a Napból vörös óriás lesz.
Én az emberiségnek max. pár tízezer évet adok. Jelenleg 20 ezer éve élünk. A neandervölgyi ember 130 ezer évet élt, és utána halt ki. Én ebből indulok ki.
A nagyobb katasztrófákat nem lehet összehasonlítani a világvégével.
Azok mindig is voltak és még mindig létezik az emberiség.
Ha világháború lesz, vagy hasonló, attól csak a föld lakosságának nagy része hal meg, de az nem világvége.
A közeljövőben nem lesz világvége, csak a nap felrobbanásakor pusztul el a föld, ahogy az előző mondta.
Szerintem azt szinte senki nem állítja, hogy nem lesz világvége.
Nyilvánvaló, hogy egyszer a Föld meg fog szűnni, ahogy írták előttem is, a Napból vörös óriás lesz és felrobban az egész.
Aki csak egyszer is járt egy földrajz órán, az tudja, hogy egyszer vége lesz a világnak. De nem 2012-ben, pláne nem úgy, hogy egy idegen faj rabszolgát csinál belőlünk, mert már az ókorban is ők uralták a földet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!