Legyszives megnyugtatnatok?
Sziasztok !
Nagyon felek a vilag vegeto attol,hogy tenyleg megszunik az elet a foldon(nem a reptoid invazio meg ilyen nettes hulyesegtol,hanem haboru vagy egy egi testel valo osszeutkozes).Eddig ez volt a legszebb evem ,talan egesz eletemben(bejutottam varosom legjobb liceumjaba,sok emberel megismerkedtem,sok-sok mindent tanultam es sorolhatnam..)Es mind olyannak erzem ,hogy a sors igy akarja,hogy az utolso ev legyen a legszebb.Jo lehet,hogy ezt mar bebeszelem es mar kitalalom magamnak,de egyszeruen ezektol a hirektol meg amit nap mint nap lehet hallani annyira elbizonytalanodok,hogy az valami szornyu :(.Meg az idojaras is ratesz egy lapattal(egesz nyaron ha 5-6x esett az eso...minden elszaradott)Tehat nagyon felek :-(,kerlek nyugtassatok meg valamivel,es mondjatok el kerlek ti hogyan latjatok ezeket a dolgokat.
Valaszokat elore is koszonom !
(ekezetekert es helyesirasi hibakert elnezest kerek :-( )
Érdekes, itt Miskolcon az elmúlt két télen rendes, normális havazás volt.
Égitesttel való összeütközés eléggé kizárt, nem véletlenül figyeli a NASA hosszú évek óta az összes veszélyes égitestet. Amit meg nem veszünk észre, az nem tud kárt okozni. Persze ebbe is bele lehet magyarázni mindenféle összeesküvéselméletet, hogy direkt elhallgatják, de én igen erősen kétlem.
Háború ha lesz is esetleg a közeljövőben, az maximum Iránban, abból pedig nem valószínű, hogy bármi nagyobb balhé kialakulna. Egyáltalán az sem biztos, hogy Iránnal lesz háború, nem véletlenül van ENSZ meg minden hasonló szervezet.
Ezt pedig, hogy a sors így akarja, csak bemagyarázod. Ha minden egyes embernek nagyszerű éve lenne, talán még azt mondanám, hogy van benne valami, de ez ugye nincs így.
Itt valamelyik nap esett utoljára, egyébként is, voltak már ilyen nyarak máskor is.
Világ vége lesz!!! de nem most!
Hanem 1.234.686Fényév mulva mert akkor a mi naprendszerünk össze fog ütközni egy másik naprendszerrel...
Dehát még ne kezdj el gyüjtöetni költözgetni :)
NYUGODJ MEG!!
De van még valami...
Ha nincs szerencsénk akkor felolvad az északi sark és a déli sark és mindent elönt a víz!!!
Olyan dolgon amire nincs befolyásod eleve felesleges parázni nem? Ha lesz lesz, ah nem nem. Tenni úgysem tudsz semmit.
Amúgy majd nyitunk egy kérdést itt a fórumon dec 22.-én, ez lesz a címe: VILÁGVÉGE FAIL XD
Kedves 6. válaszoló...
A fényév távolság.
Nem idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!