Azok, akik szerint 2012-ben világvége lesz, mit fognak mondani december 21-e után? Bevallják végre, hogy ez csak egy babonás népség képzelgése, ők meg be is dőltek neki?
Röhögni fognak 404-en és a krixkraxi-reptoidreptilián-lumbulábi flottáját amit kitalált :D
Az biztos hogy én nagyon fogok röhögni karácsonykor rajta
(tényleg nem provokálásból)
én a kettő között állok, ha megkérdezik akkor azt válaszolom hogy nem tudom
mert néha úgy vagyok vele hogy ez egy orbitális h*lyeség,és hogy biztos nem lesz,de néha előjönnek olyan érzések benne mikor ezzel kapcsolatos dolgokat nézek és hallgatok, hogy mi van akkor,ha tényleg lesz világvége és még karácsonyt sem érjük meg
azért valljátok be kételkedők, hogy egy kicsit elgondolkodtató
és mégegyszer mondom nem a provokálás a célom, és nem is hazudok
hiszek is meg nem is, de az biztos hogy elötte lévő nap minden közeli rokonomat felkeresem, és elbúcsúzok tőlük, mert a józan ész azt diktálja hogy ne higgyünk benne, de azért biztos ami biztos - ellene tenni úgysem tudunk semmit ha megtörténik kész, meghalunk, nem tudunk rá felkészülni
bár azok arcát tényleg szívesen megnézném akik az életüket tennék rá hogy meg fog történni,de nem fog (vay nem tudom, nem tudom mit higyek - két tűz között)
én sem úgy gondoltam hogy fekete ruhába odamegyek hozzájuk megölelem őket és azt mondom: találkozunk a mennybe, mert az tényleg morbid lenne
én csak egy hosszú beszélgetésre gondoltam és azt se mondanám meg nekik hogy miért vagyok ott
Nézd, akik mondták, hogy az olimpián mindenképp leszállnak a földönkívüliek, azok is eltűntek nyomtalanul. Pedig elég sok ökörséget hordtak össze arról is.
Mivel ez nagyobb horderejű dolog, egyszerűen kitalálják, hogy ó, elszámolták a maják, de jönnek a napkitörések 2013 elején, tehát majd akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!