Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A városban vannak sátánisták....

A városban vannak sátánisták. Mit tegyek az átkok ellen?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 17:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Veccő Veronika (ez neked szól)

Vannak átkok és hatnak is hidd el! ;)

az hogy te még nem találkoztál velük mert te még nem voltál se az egyik se a másik oldalon az csak azt jelenti hogy kívülálló vagy a témában ez olyan mintha azt mondanád: "nincs oxigén mert nem látom"

még is azt lélegzed be amióta csak élsz!

csak képletesen fogalmaztam!

---------------------------------------

Szilamer (avagy a kérdezőnek)

csak hogy a kérdéshez is hozzá szóljak

Attól még hogy vannak sátánisták a városodban az nem azt jelenti hogy téged átkoznak feszt ne légy paranoiás!

különben is a sátánisták egy jó része csak divatból csinálja amit és gőzük sincs hogy mi és hogy van! "tisztelet" a kivételnek.

------------------------------------------------------

Bibliás

Veronika rátapintott a lényegre vagy legalább is tényleg elvakultnak tűnsz! szerinted abban a könyvben minden úgy van ahogy leírják? a leges legelső átírt könyv! amikor kiadták az első Magyarul megírt bibliát már abban se volt ott egy rakat dolog hogy elferdítsék az igazságot még bizonyos dolgokat át is írtak benne! a Vatikán nem fog megosztani mindent a hívőkkel! a Kereszténység egy nagyon jó biznisz,ez nem azt jelenti hogy ne higyj! mert valamiben kell hinni! valaminek lennie kell! de ne légy elvakult! :)

2013. jan. 15. 00:51
 22/25 anonim ***** válasza:
De sok az okostojas a neten...!
2013. febr. 11. 18:55
 23/25 anonim ***** válasza:
ne haragítsd magadra őket ne zavard őket esetleg ne legyél reptoid. sátánisták ok nélkül ártatlan embereket nem támadnak
2013. máj. 24. 17:18
 24/25 anonim ***** válasza:
húzz magadra óvszert, az megvéd!
2013. jún. 1. 23:44
 25/25 anonim válasza:
Csak most olvasom ezt, de valamit muszáj ideírnom. Szerintem ROUGE77 valószínűleg nem tudja pontosan, hogy miről beszél, mivel az ősrégi vallás a sámánizmus volt és nem a sátánizmus. Csak egy betű a nevek közötti eltérés és mégis elképesztő a különbség. Sátánistákkal ne foglalkozzon az, aki nem akarja, hogy a rossz erők örökre a hatalmukban tartsák! Az igaz, hogy egy részüknek tényleg fogalma sincs, hogy mi az valójában. Sokat én se tudok róla, de amit írtam, minden betűje igaz.
2016. dec. 19. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!