Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A városban vannak sátánisták....

A városban vannak sátánisták. Mit tegyek az átkok ellen?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 17:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A biblia egy mesekönyv. Elégetni. Én tegnap égettem el a bibliát és latinul átkoztam el istent.
2012. nov. 8. 18:40
 12/25 anonim válasza:

a kor tévedtél ,mert Istent te nem tudod elátkozni ,sajnos kevés vagy és te is a sötét oldalra tartozol.

egy kis pitiáner vagy Isten előtt az átokkal de fordítva lenne nem tudom hogy állna a szád ,tudod azt hinni is kell

mármint a biblia szavait ,de itt ebben a fórumba mindenki a másik oldalon van?

2012. nov. 8. 19:19
 13/25 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ne erölködj inkább... az egy dolog, hogy te elvakult vagy... de sajnos az ilyen átkos baromságok nem hatnak az ésszerüen gondolkodó emberekre.
2012. nov. 8. 19:39
 14/25 anonim válasza:

Veccő Veronika válasza:

elnézést a te válaszod kinek szól? talán nekem a bibliásna

üdv a bibliás voltam

2012. nov. 8. 20:19
 15/25 anonim ***** válasza:
Mivel odaírtam, hogy "Utolsó:" ezért igen, elég ésszerü kikövetkeztetni.
2012. nov. 8. 20:28
 16/25 anonim ***** válasza:
mér? tanyán nincs?
2012. nov. 9. 22:47
 17/25 ROUGE77 ***** válasza:
27%

nah figyi! Az az ellenszer,hogy utána olvasol szépen,a sátánizmus eredetének,és elfejted azokat az ostobaságokat,amik elterjedtek a sátánizmusról!

Az igazi sátánizmus egy ősrégi vallás ami még a kereszténység előtt létezett és nem bűnös meg rossz,hanem az igazi spirituális fejlődést nyíthatja meg az egyén előtt.

Sok dolog van amiről még nem tudsz ,s ha megérted akkor nem fogsz félni többé,és más szemmel fogok látni a világot!

2012. nov. 10. 19:29
 18/25 gregarm ***** válasza:
81%

Jééé egy értelmes ember.

Nos a Biblia arra jó, hogy legyen gyújtós télire.

Utolsónak van igaza fogadd meg a tanácsát.

2012. nov. 23. 18:53
 19/25 anonim ***** válasza:

ROUGE77-nak válasz

na ja de az ősi sátánizmus azt tanította hogy létezz a középpontodban és ha valaki ki akar belőle mozdítani azt taposd el. Ez manapság úgy valósul meg hogy az ostoba parasztja létezik az elméje felszínén és ha valaki a középpontjába akarja mozdítani akkor azt eltapossa.

2012. nov. 25. 12:05
 20/25 ROUGE77 ***** válasza:
0%

Válasz Péterfi-nek

pontosan az szül ellentéteket ,hogy egyik ember el akarja taposni a másikat...

Szerintem ez személyiség függő mert nekem például sose volt olyan célom,hogy eltapossak másokat ...

Ha az emberek valamit rosszul értelmeznek az is egyfajta elferdítés vannak olyan emberek akik sátánistának mondják magukat miközben közelebb állnak az ateizmus egy egocentrikus nézetéhez,és vannak akik miatt a közhiedelmi eszmék megmaradnak az emberekben ,és vannak azok akik az igazi sátánizmust követik ami mentes minden kicsinyességtől hiszen egy spirituális ember sosem él vissza a tudásával és nem azzal fog fejlődni és pláne nem érzelmi szinten ,hogy másoknak keresztbe tegyen,hiszen a gyülölködés csak megmérgezi a tudatot és nyugatalaná tesz,szóval akik arra hajtanak,hogy eltaposson azok az igazi megtévelyedett emberek ,az ilyenek hatalmasnak akarnak látszani miközben gyengék

2012. nov. 26. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!