Van olyan varázslat, ami segíti a fogantatást? Vagy be tudom vonzani valahogy a baba lelkét?
1,5 éve próbálkozunk sikertelenül, minden orvosi lelet rendben van. (a telihold varázslatot már próbáltam)
Paraszt, beszólogató emberek kíméljenek! Köszi!
Nem lehet bevonzani, sem a babát, sem semmit.
A bevonzás egy nagy baromság, átverés az egész, a varázslatokkal együtt.
Jön majd a baba, ha jönnie kell, ne görcsölj rá, mert annál rosszabb.
Foglald le a gondolataidat mással, egyszer majd pozitív lesz a teszt.
Ha nem, akkor lombik.
De biztos, hogy azért nem jön össze, mert halálosan görcsös vagy.
Ha nagyon akarsz valamit, az úgyse jön össze soha, amíg görcsölsz rajta, addig soha!
Elverhetsz egy csomó időt az ezotéria-fórumokon, elherdálhatsz egy csomó pénzt gurukra, varázslókra táltosokra és jósokra, próbálkozhatsz mindenféle kamu mágiával, de attól még ezek ugyanúgy csak reményt adó hazugságok.
Maradj a földön és keress létező, működő megoldásokat.
És ezt most külön a te kedvedért nagyon kulturáltan fogalmaztam meg, mert kérted, hogy a beszólogató parasztok kíméljenek.
Ignoramus
Ha a párod spermája terméketlen vagy neked nem normális a petéid vannak akkor soha nem lesz baba.
Mágia helyett inkább egy orvost kellene felkeresni, de ilyen embereknek ne legyen gyerekük akik ilyen butaságokat kérdeznek...
Ha elesik a gyereked azt ömlik a vér belőle majd akkor is varázsolsz?
Szia! Pár hónapig nálunk sem jött a baba. Az ok, az lehetett, hogy az állítólagos peteéréskor voltunk együtt a párommal. Azaz ha 28 napos a ciklusod, akkor a 14 napon kell együtt lenni. Ekkor emelkedik meg a testhőd Mindenki azt mondta, hogy ha kiugrik a hőmérséklet, akkor kell csinálni. De!Amikor a testhő megemelkedik, azt jelenti hogy a pete már rég kiszabadult. A pete meg csak 24 óráig életképes. A hőmérőzős módszer csak utólag mutatja hogy volt peteérésed. Valakinek korábban, van akinek később is lehet a peteérése attól függetlenül, hogy szabályos a ciklusa. Mi is próbálkoztunk sokáig, és ahogy visszagondolok, volt hogy peteérés előtt, alatt, volt hogy utána. Aztán megelégeltem, hogy sose találjuk el a megfelelő időpontot. És a hőmérőzést is meguntam. Az alábbi technikát alkalmaztuk. Menses alatt a páromnak is önmegtartóztatást kellett tartania. Aztán kiszámoltam a ciklus felét. 28 napos ciklusnál ez egyszerű, pont a 14 nap. Tehát akkor lesz a peteérés. De hogy mivel a pete előtte szabadul ki kb 24 órával, így biztos ami biztos 12 naptól egy héten keresztül minden nap reggel és este próbálkoztunk. A hímivarsejt 2-3 napig életképes. S hogy biztos sikerüljön kispárnát is tettem a derekam alá. Kicsit megviselt minket a folyamatos szex, de a baba összejött. S így nem késtük le a megfelelő fogantatási időpontot.
A másik dolog, hogy ne akard görcsösen. Tudatosan készülj rá, de ne görcsölj! Relaxálj, és pihenj. És élvezd a pároddal az együttlétet, ne az járjon a fejedben, hogy a baba miatt szexeltek.
Illetve egy helyen olvastam, hogy meg kell nézni hogy az anya születésnapján milyen holdállás volt. Mert ugyanolyan holdállásnál a legfogékonyabb a terhességre. Mikor én születtem, akkor teliholdból fogyó hold lett. Nekem is ugyanilyen holdálláskor fogant meg a baba. Hogy véletlen-e nem tudom. De bevált. Mindenesetre ez olyan módszer amivel nem ártasz a babádnak. Jónás módszer a neve.
Hogy milyen holdállás volt mikor születtél, itt nézheted meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!