Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hiszel a természet feletti...

Hiszel a természet feletti dolgokban?

Figyelt kérdés
Pl.: Varázslatok, különös dolgok látása, amit mások nem látnak. Esetleg van valamilyen képességed?

2012. okt. 28. 19:31
1 2
 1/11 nagylzs ***** válasza:
54%
Szerintem ha vannak ilyenek, akkor azok nem természetfelettiek, csak annyira tudatlanok vagyunk hogy számunkra annak tűnnek.
2012. okt. 28. 19:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtató.... :D
2012. okt. 28. 19:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszek, hanem TUDOM ! Azért ez némi különbség.
2012. okt. 28. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is azt vallom, hogy amit ma idegenkedve fogadunk, és a misztikus kategóriába soroljuk, az mondjuk 30-50 év múlva teljesen elfogadott lesz, és jókat röhögünk majd, hogy akkor miket gondoltunk....
2012. okt. 28. 20:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem minden természetfeletti, ami annak tűnik...

És így van. Vannak képességeim. Például tudok írni és olvasni.

2012. okt. 28. 20:12
 6/11 A kérdező kommentje:

A 20:30-astól kérdezném:

Voltál már esetleg szemtanúja valami természet feletti dolognak, vagy van valamilyen képességed, hogy határozottan azt mondtad, hogy "TUDOM"? - Ne érts félre, én örülök, ha vannak olyanok, akik nem tartják butaságnak a mágiát. :)

2012. okt. 28. 21:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Én írok nektek Anglia.Én hiszek termeszét feletti dolog. Én használok mágia naponta. Lehet nem hisz el de ez van. Sokat kell még tanul emberek. A mágia valós és mindenkiben benne. Majd ti is meglát.

Angeleye

2012. okt. 28. 23:44
 8/11 nagylzs ***** válasza:
Fú hát ez jellemző! Ez megint egy olyan kérdés volt, hogy ki miben hisz. Mi negatív van abban, ha valaki megírja a véleményét? Főleg hogy a kérdező erre volt kíváncsi. De most komolyan, ha valaki nem a kérdésre válaszol, vagy ha mások hite fölött ítélkezik, akkor azt le lehetne pontozni. De ezt???
2012. okt. 29. 17:21
 9/11 anonim válasza:

NEM

ettől hányingerem van!

az egyik rokonom osztálytársa azt álítja hogy látja az aurát (vagy ilyesmi) Az ilyen menjen szemészetre vagy pszichológushoz!

DE! a földönkívüli élet nincs ebben a kategóriában

2012. okt. 29. 20:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Te nem hiszel az aura látókban? Nagy kár....pedig tényleg vannak olyanok. És az én egyik ismerősöm is látja az aurákat.
2012. okt. 29. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!