Van olyan varázslat, ami segíti a fogantatást? Vagy be tudom vonzani valahogy a baba lelkét?
1,5 éve próbálkozunk sikertelenül, minden orvosi lelet rendben van. (a telihold varázslatot már próbáltam)
Paraszt, beszólogató emberek kíméljenek! Köszi!
A pasi szex előtt legalább kb. 1,5 napig ne verje ki meg ilyenek. Legyen benne elég folyadék és sokáig csináljátok.
Ne védekezzetek!
Nem tudom, hogy el kelle-e dönteni, hogy akartok babát és kell-e bármilyen szenvedély, ha a múlatókra gondolok.
De a mágia csak megöli őt.
Nem értem ezt a kijelentést mire alapozod... Miért ölné meg a mágia?
Egyébként tudjuk, hogy kell szexelni, köszi. Nem tinik vagyunk:)
Azért kedves kérdező, mert a segíteni szeretnék neked. Amivel itt foglalkoznak emberek, az nem létezik. Nem érdekel, mennyire leszek lehúzva, de az egész mágia ostobaság. Nem a sötét középkorban élünk! Vannak dolgok, amiket nem értünk, tudományos eszközökkel nem igazolható, leírni egzakt módon nem lehet, de a létezése sem zárható ki. De amit te akarsz, az nincs.
----------
Ám legyen kedved szerint. Egyiptom több részén a nők a vonatot használják erre a célra. A sínek közé fekszenek, s megvárják, amíg át megy felettük a vonat. (Hosszában fekszenek, nem keresztben.
Ha babát akarnak, akkor hasra, ha nem akarnak, akkor hanyatt fekszenek.
---- Íme, ez kedvedre való? Megadom a forrás is. Anthony Smith: Testünk titkai
olyan régóta áll a listán legfelül ez a kérdés, hogy muszáj volt megnyitnom ... értem, hogy kétségbeesve még ebben is reménykedsz, de ugye nem gondolod komolyan
van ismerős pár akik már lemondtak róla, hogy lesz gyerekük és 10(!) év után jött a csoda
aztán van lombikbébi program
szóval ne ilyen hülyeségekben reménykedj, hanem az orvostudományban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!