Van olyan varázslat, ami segíti a fogantatást? Vagy be tudom vonzani valahogy a baba lelkét?
1,5 éve próbálkozunk sikertelenül, minden orvosi lelet rendben van. (a telihold varázslatot már próbáltam)
Paraszt, beszólogató emberek kíméljenek! Köszi!
A lelkét nem tudod bevonzani, mert azt Isten adja, amikor Ő akarja!!
1.Viszont próbálkoztál már a gluténmentes étrenddel?
Úgy néz ki, hogy sok nő manapság gluténérzékeny, de mivel ennek nincsenek felnőtt korban olyan nyilvánvaló tünetei, mint a gyerekeknél, későn veszik észre, ha egyáltalán sikerül.
A húgomnak már van két gyereke, harmadikat szeretett volna évek óta, de nem jött össze, eddig. Időközben a netet túrva rájöttem és kipróbáltam a gyakorlatban milyen jó hatással van a saját endometriózisomra a gluténmentes táplálkozás. S minthogy a húgomnak az enyémhez hasonló hasfájásai lettek időközben, javasoltam neki, hogy próbálja ki a búzalisztmentes étkezést. Megtette és jobban lett, sőt úgy néz ki, hogy megfogant, mert már annyit késik neki....
Amúgy itt van egy paleos babásodás-történet:
2. És egy másik figyelemreméltó weblap: [link] A hírlevére való feliratkozás után meg lehet tudni pár hasznos tanácsot!
Előző vagyok. Van még egy harmadik út, ami kevéssé ismert.
"Részlet Lénárt Gitta fent említett könyvéből (Élő ételek könyve [link] .): “4 hónap után megtörtént a csoda: hosszú évekig tartó meddőségi kezelés után, 8 lombikbébi-beültetés után (ebből két egészséges gyermekem született), 42 éves koromban természetes úton megfogant Kata lányom! Ez volt számomra az első igazi bizonyíték arra, hogy az élő ételek tényleg csodálatos hatással vannak az emberi szervezetre. Kata erős, egészséges, stramm kislány lett. Engem sem viselt meg sem a terhesség, sem a szülés, egy-két hét után mintha mi sem történt volna, úgy láttam el az öttagú családot. (És nem volt nálam boldogabb ember az egész világon…)”
Pár sorral feljebb: “Három hónap után abbahagytam a gyógyszerek szedését, mert minden orvosi- és laboreredményem jó lett.”
Hát itt már csak a szuper téridörángató reptoid babaenergia segíthet!
Ha érdekel, hogyan végezd el, akkor írj nekem. 5000Ft/perc-ért dolgozom.
Üdv,
Veccö Veronika, UFOkopogtató és lósuttogó.
Szia!
"Ne akard görcsösen a babát, ez a legjobb varázslat."
Ez a valódi mágia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!