Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van olyan varázslat, ami...

Mara Acoma kérdése:

Van olyan varázslat, ami segíti a fogantatást? Vagy be tudom vonzani valahogy a baba lelkét?

Figyelt kérdés

1,5 éve próbálkozunk sikertelenül, minden orvosi lelet rendben van. (a telihold varázslatot már próbáltam)

Paraszt, beszólogató emberek kíméljenek! Köszi!

2012. nov. 5. 23:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
27%
Bocs, ez is beszólásnak tűnhet, de több ezer terhes tinilány csak nem tévedhet: jól be kell rúgni előtte és elmenni az első fiúval aki az utadba akad!
2012. nov. 6. 00:12
 12/27 anonim ***** válasza:
50%

A lelkét nem tudod bevonzani, mert azt Isten adja, amikor Ő akarja!!

1.Viszont próbálkoztál már a gluténmentes étrenddel?

Úgy néz ki, hogy sok nő manapság gluténérzékeny, de mivel ennek nincsenek felnőtt korban olyan nyilvánvaló tünetei, mint a gyerekeknél, későn veszik észre, ha egyáltalán sikerül.

A húgomnak már van két gyereke, harmadikat szeretett volna évek óta, de nem jött össze, eddig. Időközben a netet túrva rájöttem és kipróbáltam a gyakorlatban milyen jó hatással van a saját endometriózisomra a gluténmentes táplálkozás. S minthogy a húgomnak az enyémhez hasonló hasfájásai lettek időközben, javasoltam neki, hogy próbálja ki a búzalisztmentes étkezést. Megtette és jobban lett, sőt úgy néz ki, hogy megfogant, mert már annyit késik neki....

Amúgy itt van egy paleos babásodás-történet:

[link]

2. És egy másik figyelemreméltó weblap: [link] A hírlevére való feliratkozás után meg lehet tudni pár hasznos tanácsot!

2012. nov. 6. 00:18
 13/27 anonim ***** válasza:
27%

Előző vagyok. Van még egy harmadik út, ami kevéssé ismert.

"Részlet Lénárt Gitta fent említett könyvéből (Élő ételek könyve [link] .): “4 hónap után megtörtént a csoda: hosszú évekig tartó meddőségi kezelés után, 8 lombikbébi-beültetés után (ebből két egészséges gyermekem született), 42 éves koromban természetes úton megfogant Kata lányom! Ez volt számomra az első igazi bizonyíték arra, hogy az élő ételek tényleg csodálatos hatással vannak az emberi szervezetre. Kata erős, egészséges, stramm kislány lett. Engem sem viselt meg sem a terhesség, sem a szülés, egy-két hét után mintha mi sem történt volna, úgy láttam el az öttagú családot. (És nem volt nálam boldogabb ember az egész világon…)”

Pár sorral feljebb: “Három hónap után abbahagytam a gyógyszerek szedését, mert minden orvosi- és laboreredményem jó lett.”

2012. nov. 6. 00:29
 14/27 anonim válasza:
14%
Imádkozz és ne mágiákban bízz! Akkor is, ha nem adatik egyből, mert az Isten nem gyermek-automata
2012. nov. 6. 01:08
 15/27 anonim ***** válasza:
65%
nnnna, a mágia mellé belépett a vallás is
2012. nov. 6. 01:09
 16/27 anonim ***** válasza:
13%
Energia kezelések jótékony hatással vannak a fogantatásra, ha pl. érzelmi vagy más energia blokk gátolja a fogantatást. Aroloval kapcsolatban vannak pozitív tapasztalatok. Kifizetődő lehet ilyen módszereket tanulni mint alkalmanként eljárogatni valahová 6000 forintért.
2012. nov. 6. 05:44
 17/27 anonim ***** válasza:
45%

Hát itt már csak a szuper téridörángató reptoid babaenergia segíthet!

Ha érdekel, hogyan végezd el, akkor írj nekem. 5000Ft/perc-ért dolgozom.

Üdv,

Veccö Veronika, UFOkopogtató és lósuttogó.

2012. nov. 6. 07:17
 18/27 anonim ***** válasza:
61%
Ne akard görcsösen a babát, ez a legjobb varázslat.
2012. nov. 6. 07:54
 19/27 anonim ***** válasza:
65%
Nem kötelező mindenben hinni, de telihold varázslat??? Még a nevéből is látszik, hogy hülyeség. Előbb nőj fel agyilag és én ezt nem bántásból mondom, csak a leendő gyerekedet akarom megvédeni ettől a sok hülyeségtől.
2012. nov. 6. 08:39
 20/27 Pietrosol ***** válasza:
75%

Szia!

"Ne akard görcsösen a babát, ez a legjobb varázslat."

Ez a valódi mágia!

2012. nov. 6. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!