Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki komolyan elhiszi, hogy...

Valaki komolyan elhiszi, hogy létezik a mágia?

Figyelt kérdés
Pár kérdésben olvastam, hogy pár ember nem csak elhiszi, de állítása szerint használ is mágiát. Komolyan elhiszik, hogy erre képesek, vagy csak kitalálják. Egyébként miben nyilvánul meg bennük a mágia?

2012. okt. 27. 18:29
1 2 3 4 5 6
 51/56 Zsizsik666 ***** válasza:

Jajj, ne higyj neki, írd meg hogy bajban vagy, kicsit kamuzz, hogy beteg vagy, műtétre kell, nincs házad, hajléktalan leszel, találj ki valamit!

Nem értem ez is miért ad nehezebben mugliknak, de kitartás!

Amúgy a barátjával melegek, és a pénz nagy része melegfelvonulásra megy el, de emellett neked is jutna, van neki, nekem egyből megígérte, hogy ad.

2012. okt. 28. 18:43
 52/56 A kérdező kommentje:
Melegek ?XD Honnan tudsz ennyire sokat angyalszemről?:P
2012. okt. 28. 18:57
 53/56 Zsizsik666 ***** válasza:
Ismerem. Természetesen családja is van, de ez csak a látszat, mert melegen nem fogadnák el a szakmájában.
2012. okt. 28. 18:59
 54/56 A kérdező kommentje:
Bolond vagy te xD
2012. okt. 28. 19:14
 55/56 anonim válasza:
Letezik magia. Nagyanyam es dedanyam is hasznalta rendszeresen. Anyosom is gyogyito es van ismerosom aki tuzet tud a kezebol kihozni. Telepatikusan is tud kommunikalni a vilag masik felevel konkretan. Hidd el nekem, lattam az egeszet, es nekem is volt kozom a magiahoz.
júl. 6. 17:12
 56/56 anonim válasza:
viszont egyre kevesebben vannak mert egyre kevessebben hisznek az egeszbe, es sok idot es koncentralast vezs igenybe ezeket megtanulni, regen (pl. egyiptomi idokben) sokkal tobben voltak ilyen emberek es teljesen elfogadott es tudatos volt. Ma mar nem az csak keves embernek
júl. 6. 17:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!