Letezik magia? Es ha igen akkor jo vagy rossz?
Figyelt kérdés
Szerintetek letezik magia??? Engem mindig erdekellt az ijesmi de nem volt honnan erdeklodjek.Aki jartas ebben a dologban leci irjon.Koszi#rossz.magia
2012. júl. 8. 12:16
1/10 Pietrosol válasza:
Szia!
Létezik,de a mágia az mágia és nincs jelzője!A mágia használója lehet jó vagy rossz!
3/10 anonim válasza:
A mágia afféle gyakorlatba átültethető filozófiai irányzat. Az hogy jó vagy rossz attól függ mire használod.
5/10 anonim válasza:
Létezik a filmekben, a mesékben, a játékokban, az emberek képzeletében, de a valóságban nem.
7/10 anonim válasza:
Elég gazdag a szókincsetek srácok:D
8/10 anonim válasza:
Nem kell ehhez gazdag szókincs, egyszerűen nem létezik mágia, csak régen a törzsekben voltak emberek, akik okosabbak voltak a többieknél és így elhitették velük, hogy varázsolnak. Ugyan ezt ma is megcsinálják, csak kevesebb a hülye, aki el is hiszi.
9/10 anonim válasza:
A mágiának semmi köze a törzsi közösségekhez:) A mágia a mindenkori főpapi réteg tudományát képezte egészen a középkorig, amikor elvileg vallási tilalom volt rá, ezért nemesek, tudósok, és mindenféle közember is elkezdett vele foglalkozni. A rangjuk és értelmi szintjük közti különbséget mutatja, hogy a mágikus tanokból, amiket nagy elmék kutattak mára tudományok nőttek ki, míg a közember tudománya megmaradt babonaságnak.
10/10 Pali1977 válasza:
:D mindent lehet jóra vagy rosszra használni. Hogy létezik-e? Én még nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!