Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki komolyan elhiszi, hogy...

Valaki komolyan elhiszi, hogy létezik a mágia?

Figyelt kérdés
Pár kérdésben olvastam, hogy pár ember nem csak elhiszi, de állítása szerint használ is mágiát. Komolyan elhiszik, hogy erre képesek, vagy csak kitalálják. Egyébként miben nyilvánul meg bennük a mágia?

2012. okt. 27. 18:29
1 2 3 4 5 6
 11/56 Zsizsik666 ***** válasza:

Mai ember se mind 100 as, némelyiknek kevesebb a sütnivalója, mint sok kis bisz b@sz repkedő állatnak.

Remélem kielégített eme tudás birtokában lenni.:D

2012. okt. 27. 19:20
 12/56 A kérdező kommentje:

"Mai ember se mind 100 as, némelyiknek kevesebb a sütnivalója, mint sok kis bisz b@sz repkedő állatnak."

Ezzel teljes mértékben egyetértek, főleg itt a gyakorin látszik.

2012. okt. 27. 19:22
 13/56 Zsizsik666 ***** válasza:
Nem mindegy, legyen elég annyi, ha nincs, akkor nincs, ha meg van, azt meg úgyse mondanám. Nemtudom miért nem mindegy akkor.
2012. okt. 27. 19:24
 14/56 A kérdező kommentje:
Nem is az volt a kérdés, hogy van vagy nincs, mert ez számomra teljesen egyértelmű. Hanem, hogy van e olyan, aki komolyan el is hiszi...
2012. okt. 27. 19:25
 15/56 Zsizsik666 ***** válasza:
akkor legyen igen:)
2012. okt. 27. 19:26
 16/56 anonim ***** válasza:

Amúgy ha lenne mágia, azt egyáltalán nem jelentené, hogy mindenki tudna róla.

Én pl, ha lenne valami mágikus képességem, azt tuti nem verném nagydobra, sőt...

2012. okt. 27. 19:27
 17/56 A kérdező kommentje:

De ha ennyi időn át, többen is űznék, nem létezne, hogy valaki ne jönne rá.

Ezen a fórumon nagy álmodozók vannak, akiknek valamiért nem tetszik úgy a világunk ahogy van, ezért kitalálnak bele dolgokat :) Engem nem zavar, csak érdekelt, hogy tényleg komolyan gondolják e. Azért még írhatnak mágia hívők.

2012. okt. 27. 19:31
 18/56 anonim ***** válasza:

Nem tudom miert kell fikaznod a magia! En 6 ev tanultam angliai suliban varazslat. Most 30 felett jarok van 2 gyermekem. Ok is magia elnek elet. Bocsanat, google forditot hasznalok. A magyar nehez ezert hasznalom.

Üdv, Harry Potter

2012. okt. 27. 19:36
 19/56 Zsizsik666 ***** válasza:

"De ha ennyi időn át, többen is űznék, nem létezne, hogy valaki ne jönne rá."

Igen, meg az is, hogy nem adná tovább az infót, mondjuk úgymond közés érdekük lenne, hogy titok maradjon :)

2012. okt. 27. 19:40
 20/56 A kérdező kommentje:
Kiknek ? A mágia tanácsnak? Vagy ezt egy ember adja tovább a többinek? Ha nem, akkor biztos lett volna olyan, hogy magától rájön és tovább adja mindenkinek. Mondom, több sebből vérzik az egész, amit mondtál.
2012. okt. 27. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!