Valaki komolyan elhiszi, hogy létezik a mágia?
Ha a válaszadók közül, akár csak 1 vki is ismerné a pénzmágiát, ha van egyáltalán ilyen(kétlem)
szombat este egy nagy mágus sem itt osztaná az észt...hanem vhol lazulna.
kb.
Akkor kifejtem.
A varázslók összejövetelén megnyeretem a "Mugliknak is hagyjunk egy kis pénzt" nevű pályázatot.
Komolyan mondva, van itt, aki gyógyítgat, majd lazulgat, de elég sok pénzt nyúl le, okés, csak nektek is élni kell kérdező, nem? Nem lehet az összes pénz a mágusoké, hogy lazuljanak, amíg ti meg éhen haltok. Elég ha a világhatalom ezt teszi, jobb mágusnak nem érdeke.:D
Ettől függetlenül jön a lazulás, csak hagyunk nektek is lóvét, így mindenki jól jár.
Hogyne tudnák. Ma max. tököt, jégkrémet hozatok a boltból, másra nem vagyok képes. Kapaorrú társam meg itt gyógyítgat, több pénzért. Nem is jószívűség ez, én csak ilyen putris helyekre megyek alapból nyaralni. Ott van első kérdésnél angyalfej, nézd meg, ő nagyban nyomja, neki jobban megy.
Ne csak abból indulj ki, te mit tennél, mennyit nyúlnál le még, van akinek nem kell annyi.
A google őt dobta ki: [link]
Rá gondolsz ?:d Ez nekem már sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!