Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki komolyan elhiszi, hogy...

Valaki komolyan elhiszi, hogy létezik a mágia?

Figyelt kérdés
Pár kérdésben olvastam, hogy pár ember nem csak elhiszi, de állítása szerint használ is mágiát. Komolyan elhiszik, hogy erre képesek, vagy csak kitalálják. Egyébként miben nyilvánul meg bennük a mágia?

2012. okt. 27. 18:29
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:

Ha a válaszadók közül, akár csak 1 vki is ismerné a pénzmágiát, ha van egyáltalán ilyen(kétlem)

szombat este egy nagy mágus sem itt osztaná az észt...hanem vhol lazulna.

kb.

2012. okt. 27. 20:36
 22/56 Zsizsik666 ***** válasza:
Az szerdán lesz a nagy lazulás csak megsúgom. +1 hét vagy kettő azt is meglehet unni.
2012. okt. 27. 22:50
 23/56 A kérdező kommentje:
Utolsó, fogalmam sincs miről beszélsz :D
2012. okt. 27. 22:52
 24/56 Zsizsik666 ***** válasza:

Akkor kifejtem.

A varázslók összejövetelén megnyeretem a "Mugliknak is hagyjunk egy kis pénzt" nevű pályázatot.

Komolyan mondva, van itt, aki gyógyítgat, majd lazulgat, de elég sok pénzt nyúl le, okés, csak nektek is élni kell kérdező, nem? Nem lehet az összes pénz a mágusoké, hogy lazuljanak, amíg ti meg éhen haltok. Elég ha a világhatalom ezt teszi, jobb mágusnak nem érdeke.:D

Ettől függetlenül jön a lazulás, csak hagyunk nektek is lóvét, így mindenki jól jár.

2012. okt. 28. 12:32
 25/56 A kérdező kommentje:
Persze, persze. Mert minden mágus ilyen jószívű. Hagyjuk már. A semmit tevésből nem lehet megélni. Még ha komolyan el is hiszed, hogy mágus vagy, akkor sem tudsz belőle megélni, szóval ez bukta.
2012. okt. 28. 12:40
 26/56 Zsizsik666 ***** válasza:

Hogyne tudnák. Ma max. tököt, jégkrémet hozatok a boltból, másra nem vagyok képes. Kapaorrú társam meg itt gyógyítgat, több pénzért. Nem is jószívűség ez, én csak ilyen putris helyekre megyek alapból nyaralni. Ott van első kérdésnél angyalfej, nézd meg, ő nagyban nyomja, neki jobban megy.

Ne csak abból indulj ki, te mit tennél, mennyit nyúlnál le még, van akinek nem kell annyi.

2012. okt. 28. 12:45
 27/56 A kérdező kommentje:
Angyalfej ?XD Én itt már elvesztettem a fonalat, agyilag biztos nem érek föl a nagy mágusokhoz...
2012. okt. 28. 12:53
 28/56 Zsizsik666 ***** válasza:
Bocs angyalszem, na, csak már kora reggel, mikor felkelsz délben, azt a kérdést kell itt látni, hogy mi bajunk vele, azért kicsit kiakasztó. Kávé helyett vérnyomáscsökkentővel kezdeni miatta a napot, mert nem érti meg, hogy a xanax az jó lenne neki. Am. nekem ő is tartozik még pénzzel, nemtudom mikor adja ide.
2012. okt. 28. 12:56
 29/56 A kérdező kommentje:

A google őt dobta ki: [link]

Rá gondolsz ?:d Ez nekem már sok...

2012. okt. 28. 12:58
 30/56 Zsizsik666 ***** válasza:
Igen, rá. Itt is kivan írva a kiemeltek között, első kérdés. Na, ő van otthon a pénzmágiában, neki jobban megy.
2012. okt. 28. 13:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!