Valaki komolyan elhiszi, hogy létezik a mágia?
Figyelt kérdés
Pár kérdésben olvastam, hogy pár ember nem csak elhiszi, de állítása szerint használ is mágiát. Komolyan elhiszik, hogy erre képesek, vagy csak kitalálják. Egyébként miben nyilvánul meg bennük a mágia?2012. okt. 27. 18:29
41/56 Zsizsik666 válasza:
Volt munkahelyem, szüleim sose tartottak el, + most akarunk házat is venni, de...bonyolult, mert lazulok, majd segít valaki még a mágiában, hogy meglegyen, mondom, angyalszem is tartozik nekem.
42/56 A kérdező kommentje:
Miért tartozik neked, ha meg szabad kérdeznem?
2012. okt. 28. 17:56
43/56 Zsizsik666 válasza:
Túl sokat csalt le a mugliktól, amit nem nézek jó szemmel és remélem ideadja! Még kellene 4 milla, de...1 millában egyeztünk meg, fel fogom hívni az ezo-tv-ben :)
44/56 A kérdező kommentje:
Nekem is küldhetne akkor, ha már ennyije van.
2012. okt. 28. 18:02
45/56 Zsizsik666 válasza:
Figyi, itt az első kérdésben megtalálod, a kiemeltek között!
Írj nekik egy privit, és hátha.
46/56 A kérdező kommentje:
Azt a kérdést néztem, de ott elvileg a haverja van.
2012. okt. 28. 18:05
47/56 Zsizsik666 válasza:
Na, tőle kell kérni a pénzt, mert angyalszem is nézi a válaszokat, s úgy adják.
48/56 A kérdező kommentje:
Most hülyéskedsz, vagy komolyan ?:D
2012. okt. 28. 18:14
49/56 Zsizsik666 válasza:
Halál komoly, azt írja a haverja, hogy segít. Most ha nem is hiszed el, próbáld meg, mit veszíthetsz?
Mondjad, hogy én küldtelek oda.
50/56 A kérdező kommentje:
Írtam neki, elég hamar jött is a válasz. Azt mondja Angyalszemnek nincs sok pénze, mert a nagy részét eladományozza xDD
2012. okt. 28. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!