Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mibe hiszel & miért?

Mibe hiszel & miért?

Figyelt kérdés
Isten, Sátán, UFÓ, anyag vagy más?
2012. okt. 27. 06:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hiszek az egyetlen Istenben, Jézusban, ki meghalt mi tökéletlen emberek bűneinkért...és a mágiában is.
2012. okt. 28. 17:57
 12/17 Malats ***** válasza:
A mágia nem fèr össze Jézussal tudtommal. Nem kötekedni akarok, csak kivàncsi vagyok a meglàtàsodra Utolso.
2012. okt. 28. 19:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Én nem is összefüggésben beszéltem róluk. Itt én csak a kérdésre válaszoltam, mely az volt, hogy miben hiszek...
2012. okt. 28. 19:47
 14/17 Malats ***** válasza:
De ha Jézusban hiszel, gondolom a Bibliának is egyuttal. A Biblia tanitásai viszont ellenzik a mágiát. Emiatt érdekelt az összefüggés.
2012. okt. 28. 20:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi a mágia? Kitől van, hogy kell használni és mi az ára?
2012. okt. 28. 20:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Malats-nak üzenném, hogy akkor ez a zavaros válasz csak az én tudatlanságomból eredhetett. Ezúton is elnézést kérek.
2012. okt. 28. 21:37
 17/17 anonim ***** válasza:

En az elme erejeben hiszek.

Az elso oldalon levo valoszolonak,aki azt irta,volt annyi sutnivaloja hogy ne higgyen semmilyen Istenben,csakis tudtalnasagbol akad.

Egy vagy akar tobb Istennek mindenkeppen letezni kell.Mondjuk nem biztos,de valoszinu,hogy van.Nem allithatok en se mindent biztosra :P

A reinkarnacioban hiszek.Ha szabad igy neveznem magam,egy nagyon kezdo magus vagyok.Egy Istenben hiszek.A karma szerintem az Isten buntetese,amit azert hozott letre,hogy eggyensulyt hozzon letre az univerzumban.

A magiaban mindig is hittem.Hasznalom is.Igazabol nem abba hiszek,hogy ez es ez csakis egyvalamit vagy tobb valamit eredmenyezhet(magyarant ugralni kell,hogy legyen eso),hanem a hit,ami az emberben letrehoz egy olyan folyamatot,hogy az agya teremtsen.

Abba is hiszek meg,hogy barmi lehetseges.Tuzgolyo,magikus lovedek,repules,akar jeglovedek is (tudom hihetettlennek hangzik,de csak hit es gyakorlas kerdese igazabol,sok embernek azert nem sikerulnek ezek sokszor,mert ezeket egyszeruen nem tudjak elhinni,akarmilyen nagy magikus erovel is rendelkezzenek.)

Szerintem az ember tokeletes,nem ugy mint ahogy a bigot keresztenyek allitjak a Teremtest(ami hulyeseg szerintem,mert ott van az evolucio,bar az is elkepzelheto,hogy az Isten(ek) talan elosegitettek ezt a folyamatot,hogy kifejlodjunk,nem lehetunk semmibe biztosak).Az ember igenis tud tokeletes lenni,ha nagyon akar,mint ahogy Buddha is,Jezus is,Mohammed is az volt(Olvassatok Buddha tanitasait,ott le van irva a tokeletesse valas).Az ember nem bunos,hanem tokeletes termeszetu,ha a kornyezet nem ilyen lenne,a vilag nem ilyen romlott lenne,akkor mindenki tokeletesen jo lehetne.

Naggyabol ennyi :P

De errol egyebkent meselhetnek egy sort meg,de nem akarlak untatni kedves kerdezo,biztos igy is mar alszol :DD

2012. nov. 2. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!