Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hiszel a boszorkányokban?

Hiszel a boszorkányokban?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 14:21
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
lol XD NEM
2010. máj. 2. 14:28
 2/26 anonim válasza:
nagyon nem
2010. máj. 2. 14:32
 3/26 anonim válasza:
persze meg a télapóban is
2010. máj. 2. 14:33
 4/26 anonim ***** válasza:

Igen léteznek

Pl Lendvai Ildikó

2010. máj. 2. 14:38
 5/26 anonim ***** válasza:
39%

Én az vagyook...

Lvl 36-os, human, Ragna szerón XD

ÉJJENEK A WARLOCKOK!

2010. máj. 4. 19:17
 6/26 anonim ***** válasza:
88%
Valahogy éreztem, hogy senki nem fog normális választ adni.... Nos, nincsenek úgy boszorkányok, hogy főzeteket kotyvasztanak mindenféle békaszemből meg ilyenekből és seprűvel repülgetnek, aztán elvarázsolják az embereket békává. A boszorkányok az okkultizmus követői. Régen azért utálták, gyilkolták a boszorkányokat, mert az okkult tudományok nem voltak hétköznapiak (okkult jelentése=rejtett) és eltértek a követelt normáktól. Ma már el-el fogadják őket az emberek, külön tanfolyamok vannak nekik, chatek, fórumok, blogok, weboldalak százai szólnak róluk. Csak keresgélj egy kicsit, és rájössz, igenis léteznek, csak nem a mesebeli alakban.
2010. máj. 5. 06:22
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem léteznek boszorkányok...

Mindig is hittem az ilyenekben: a varázslásban, a szellemekben,boszorkányokban.

Az emberek félnek az ismeretlentől ezért inkább a homokba dogják a fejüket,holott a bizonyíték lehet,hogy a szemük előtt van...

2010. máj. 5. 14:45
 8/26 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen annak,aki normális válaszokat írt,aki meg nem: nagyon vicces volt... -.-"
2010. máj. 5. 16:26
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindig ez van...de mi a fäszomnak kell ebbe a kategóriába jönni azoknak akiket nem érdekelnek ezek a témák?-.-"

Én hiszek bennük. Mondjuk én hiszek a szellemekben, Istenben, az ördögben, ufókban meg minden ilyesmi dologban (persze nem úgy ahogyan a mesékben ábrázolják őket).

Szerintem léteznek, csak nem olyan seprűn repülő, zöldhajú, nagyorrú nő :D

2010. máj. 5. 20:39
 10/26 anonim ***** válasza:
hát ha a boszorkány szó alatt a kis tizenéves emós kis lotyókat érted akkor a válaszom igen. sajnos ottvannak mindenütt xD
2010. máj. 5. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!