Emily00 kérdése:
Ki hisz a boszorkányokban, sátánokban meg ilyesmikben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 19:30
3/18 anonim válasza:
Boszorkányokban hiszek, ismerek nem is egyet.
Sátán(ok)ban? Nemigazán.
5/18 anonim válasza:
Boszorkányok vannak ez biztos. Jó is, rossz is.
Sátán is létezik. Aki ezt tagadja, hogy nincs, csak isten, az téved. Akkor nem lenne a bibliában sem a Sátán.
6/18 anonim válasza:
Vannak olyanok, akik hisznek, de szerencsére a legtöbb ember normális...
7/18 anonim válasza:
boszorkányokban igen, ha definiálhatom különleges képességű vagy természetközeli vallású emberekként
sátánOKban nem, de hiszem, hogy vannak rossz lelkek
8/18 anonim válasza:
de szerencsére a legtöbb ember normális...
Ezt mire érted? Vagyis hülye az, aki a Sátánban hisz. Akkor ez fordítva is igaz istenre.
9/18 anonim válasza:
Én csak azokon röhögök akik a biblia alapján élnek. Lehet hogy van benne pár okosság, de ne essünk már túlzásokba.
10/18 erica0726 válasza:
Nem olvastam a Bibliát. Nem is tervezem. De vannak boszorkányok, én ismerek egyet...nagyon jó lelkű ember!
Sátán van, Sátánok nincsenek. De ha van Sátán, akkor gondolom Isten is! De miért állítjuk hogy egy Sátán van? Isten sem egy van! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!