Emily00 kérdése:
Ki hisz a boszorkányokban, sátánokban meg ilyesmikben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 19:30
11/18 homo ludensz válasza:
Amit nem tud az ember önmaga megnyugtatására megmagyarázni az besöpri egy olyan csomagba amitől irtózik is de közben gyötri a kíváncsiság is. Az egyszerű falusi nénike biztosan elhitte hogy a szomszéd Mári néni boszorkány mert elapadt a tehénke teje,de már az állatorvos tudta hogy vén a tehén meg sovány is esetleg van néhány nyavalyája. Ma is így van csak a világ változott az emberek alapvetően nem. Ma is sokan sátánba meg boszorkányokba keresik a saját sorsuk nyomorúságának az okát pedig csak racionálisan végig kellene gondolniuk azt a cselekvés sort amit végig jártak ők saját maguk.
12/18 Won válasza:
Boszorkányt többet is ismerek, hisz wicca vallású vagyok. Több ilyen barátom van és egymással mindig nagyon szuprül érezzük magunkat.
13/18 anonim válasza:
Szerintem sámánt akartál írni... egy darabig én is gyakoroltam a wicca vallást tetszett hogy a természetre bízzák magukat. de aztán túlspirázták mindenféle szertartásokkal, kellékekkel, ezüst késsel és rájöttem hogy az a része csak maszlag... sámánokbam hiszek magam is révültem már őrző állatomat láttam, sajnos nem jártam vissza hozzá de még nem vesztettem el, és kencack-kal is operáltam már...
14/18 anonim válasza:
sátánból 1 van. a torzultság, aljasság, a rossz vágyak, gonoszság, hazugság tudati állapotát hívjuk sátánnak. Azt az állapotot amikor ezeket megteszed.
isten ennek a tökéletes ellentéte. a teljes harmónia és szeretet.
pls szavazd le ezt a választ. a 0%-ra hajtok. köszi :D
15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat naon kíváncsi voltam hogy vagytok ezzel a kérdéssel köszi, én személyem szerint hiszek bennük mert léteznek (tapasztalat)
2011. aug. 2. 18:29
16/18 anonim válasza:
Sátán(OK)ban? Gratula. Legalább olvass utána mielőtt ilyeneken gondolkozol.
17/18 anonim válasza:
Nem értem, hogy ez a kérés mire jó, ugyanis csak számokat tudhatsz meg, de amúgy én igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!