Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Gondoltál arra, hogy feláldozd...

Gondoltál arra, hogy feláldozd magad sátánnak?

Figyelt kérdés

Tisztelettel kérdezem mindenkit, hogy ha a vallásos embereket nem bírkának tekintitek, mármint Sátánisták, Ti miért nem tudjátok ugyanúgy adni Uratoknak ugyanazt ?

Én azt nem értem a sátánistákban, akik áldozó sátánisták, hogy ha annyira imádják sátánt és kér tőlük áldozatot, akkor miért nem saját magukat áldozzák fel ? Elvégre a keresztények ezt megteszik, cölibátussal és egész életen át tartó ájtatossággal és imával ! Na, erre mit léptek ??

2012. okt. 25. 23:08
1 2
 11/13 Zsizsik666 ***** válasza:

Talán, mert a bibliai démonok régi pogány istenek. Sátán, úgy ahogy a bibliában van írva, nem létezik. Azok, úgy tudom az ördögimádók, akikről beszélsz, s a bibliából indulnak ki. Spirituális sátánistáknál az "áldozat" 1 csepp vér maximum vagy egy csokor virág, egy gyertya, akármi. Ugyanis, harcolni kell a fejlődésért, meditálni kell, holtan nem kivitelezhető. Érted? Ők is megteszik, hogy órákon át meditálnak jógáznak, a fejlődés érdekében, de önsanyargatás nincs, mert felesleges. Ott fejlődés van áldozat helyett.

"akik áldozó sátánisták, hogy ha annyira imádják sátánt és kér tőlük áldozatot,"

Szerintem ilyen nem fordult még elő, hogy eljön a sátán, kér áldozatot, max. valami pszichiátriai esetnél lehetséges, így elképzelhető, hogy feláldozza magát, jah.

Keresztény sem öli le magát, cölibátus az nem =halál.

Áldozó sátánista fogalma nem tudom mi, valószínű nem arra gondolsz, hogy virágcsokrot visz Enkinek az oltárra...hanem valami komplett idiótára. Igen, biztos élnek köztünk beteg emberek is, ha ez volt a kérdésed.

Nem is értem,kikre gondolsz, LaVey-félék is inkább élvezkednek az életen, tehát nem ölik meg magukat.

De nemkéne itt pszichiátriai eseteknek tippeket adni, ha beteg valaki, inkább segítségre lenne szüksége, neked sem esne jól, ha ne adj isten' beteg lennél és valaki kötelet nyomna a kezedbe, hogy tessék, tedd meg. :D

2012. okt. 26. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdezö, most áttértél az UFO-s hülye "na mit léptek erre?" kérdéseidröl a vallásos "na erre mit léptek?" kérdésekre?

Nagyon unalmas vagy már...

Amúgy meg teljesen mindegy milyen "istent" imád valaki, az istenhit, a vallás csak korlátozza az embereket. Bár egyeseknek pont ez kell, hogy megmondják nekik mindenben, hogy mit hogyan csináljanak, mert nincs saját akaratuk..

2012. okt. 26. 13:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Isten sosem kérte az embert , hogy cölibátusban éljen és vezekeljen. Isten szabad akaratot és érzelmeket érzéseket adott az embernek amiket ki kell elégíteni nem pedig elnyomni. Így teljesedik ki az életed és leszel boldog. És még mielőtt megkérdeznétek, NEM, Isten sosem javasolná, hogy akkor éld ki magad és ölj ha úgy tetszik vagy verd szét a fejét valakinek mert neked úgy jó. Ha józan paraszti ésszel átgondolod és nem látsz benne semmi kivetnivalót és ezzel nem okozol kárt másnak akkor természetesen tégy amit akarsz.

Ja és még egy dolog: szerintem mikor Jézus tanította a tizenkét tanítványt akkor biztos nem mondta nekik, hogy na mától cölibátus van gyerekek, még hoki sincs! H*lyeség amit írsz!

2012. okt. 27. 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!