Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Kíváncsi lennél rá/gondoltál...

Kíváncsi lennél rá/gondoltál már ilyenre?

Figyelt kérdés

Arra,hogy megjelenik előtted egy kép, amit mondjuk pontosan 20 év múlva fogsz látni ugyan ebben a percben és másodpercben.

Vagyis most ülsz a gép előtt látod azt amit látsz és egy kép 20 évvel a jövőben amin esetleg egy kaszinóban szivarozol.Vagy bármi, csak egy kép a jövőd bármelyik percéből.Most jutott eszembe,hogy milyen is lenne ha láthatnák egy ilyen képet:)

2011. nov. 15. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen/igen.:)
2011. nov. 15. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem/nem:)
2011. nov. 15. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:

igen/nem :D

de mondjuk 20 év múlva nem biztos,hogy emlékeznék erre :DD

2011. nov. 15. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem néha beugranak képek a jövőről. Szar, mert néha úgy érzem, hogy a sorsom előre elvan rendelve.

Ezelőtt 5 évvel beugrott egy kép, miszerint átrohanok piroson, és egy autó szinte elsöpör, és még a rendszámát is láttam.

Ma egy autó előtt átszaladtam, és éppen úgy történt ahogy a képen, még a rendszámtábla is egyezett.

Még iskolás voltam, mikor beugrott egy kép, egy nagyon komplikált egyenletről, amiről azt sem tudtam, hogy mi, és, hogy mit jelentenek benne a jelek.

A múlt évben vizsgáztam differenciál egyenletekből, és az egyik feladat pontosan a megálmodott feladat volt, de most nem emlékeztem a megoldásra, hát el is vágtak. Azt, hogy elvágtak az is megálmodtam, úgy 10 éve.

Egyszer beugrott egy kép a csoporttársaimról, és kényelmetlen volt, hogy magam előtt látok egy rakás pofát , akiket már régóta ismerek.

2011. nov. 15. 20:41
 5/5 anonim válasza:
nek olyan vol hogy megál motam ami mondjuk két hémulva történ kicsit fura:DDD
2011. nov. 15. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!