Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gondoltál már arra, hogy jobb...

Gondoltál már arra, hogy jobb lenne a gyermekednek, ha nem te lennél az anyja?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 21:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez butaság!

Én hiszek benne, hogy nem véletlenül AZ a gyerek születik oda, ahova kerül. TE adod neki a tested, de a lélek választ, hova születik. Ő titeket választott.

Ha nem érzed magad jó anyának, akkor VÁLTOZZ, ne hülyeségeken gondolkozz.

2012. ápr. 5. 21:35
 2/15 anonim ***** válasza:
50%

Ilyen butaságokon nem szabad gondolkodni! :)

A Jóisten nem véletlenül adta Őt Neked.

2012. ápr. 5. 21:37
 3/15 Kerria ***** válasza:
100%

Úr Isten, nem!!! Ilyen eszembe sem jutott! (a felkiáltásom a kérdésnek szólt, nem pedig a kérdezőt minősítettem vele- a félre értések elkerülése végett)

Azon már agyaltam, hogy lehetnék még jobb anya, de ilyenen még nem gondolkodtam. Neked ez miért jutott eszedbe? Valami gond van, nem vagy boldog?

2012. ápr. 5. 21:41
 4/15 anonim ***** válasza:
45%

Gondoltál már arra hogy hányan várnak rá, hogy megfoganjon egy gyermek?

27/n- 5,5éve próbálkozunk.

2012. ápr. 5. 21:46
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább annak örülök ,hogy én lehetek az anyukájuk!
2012. ápr. 5. 22:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra gondoltam hogy én is és ő is milyen szerencsés, én azért mert álmaim beteljesültek vele, ő pedig szerencsés mert nem olyan családba-anyához érkezett ahol bántanák, éhezne stb. mint sok elmaradt országban...
2012. ápr. 5. 22:28
 7/15 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek abban, hogy a gyerek választ. Ha így lenne, akkor az alkoholistáknak, drogosoknak, gyermekgyilkosoknak nem lenne babájuk.

Én igen szoktam erre gondolni, amikor nagyon türelmetlen vagyok velük. És látom, hogy pl. anyukámnak mennyi türelme van hozzájuk. Vagy hogy más anyukák milyen türelmesek. De aztán hamar el is hessegetem, mert lehetne sokkal rosszabb dolguk is. Pl. folyton hallom, hogy a szomszédasszony hogy kiabál a gyerekeivel, mindenféle h.ülye idiótának elhordja őket. Ilyenkor szerintem örülnek, ha ők is hallják, hogy nem a szomszédasszony az anyjuk.

2012. ápr. 5. 23:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem! Szerintem jó anyja vagyok a gyermekemnek, legalább is remélem! :) Párom szerint jobb anyja nem is lehetne! :))
2012. ápr. 6. 00:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is gondoltam már erre. Pláne, ha épp kiakadok valamin és kicsit hangosabb vagyok, mint kéne.

De aztán elhessegetem ezt a gondolatot.

2012. ápr. 6. 06:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, folyton erre gondolok. Lehetnék szórakoztatóbb, vidámabb, ötletesebb, aktívabb, társaságibb, hogy ő is inkább ezeket a tulajdonságokat tanulja meg, de sajnos NEM vagyok! Én kifejezettem sajnálom a kislányomat, hogy én vagyok az anyukája, bár IMÁDOM! és ez talán azért nem semmi : )
2012. ápr. 6. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!