Gondoltál már arra, hogy jobb lenne a gyermekednek, ha nem te lennél az anyja?
Igen, nem is egyszer. Szerintem a legtöbb anyának megfordul a fejében.
(azon kívül állatira unalmas már, és idegesítő, hogy akiknek nem jön össze a gyerek, folyamatosan beszólnak, hogy "örülj, hogy gyereked van". Örülök is, de ez nem azt jelenti, hogy néha nem vágyom nyugalomra,nem vagyok ideges, vagy nem vágyom csak 2 perc nyugalomra.)
Én is abban hiszek, hogy a lélek választ testet és sorsot, azaz végső soron a gyermekeim választották azt, hogy pont mi legyünk a szülei, hogy éppen a mi családunkba kerültek. Ugyanakkor azt gondolom, nekem pedig az volt a sorsom, hogy ha sok küzdelem és csalódás után is, de végül 3 csodálatos gyermek boldog anyukája lettem. Fel is adhattuk volna a férjemmel vagy akár rámehetett volna az egész házasságunk, stb., ez is benne volt a pakliban, de szerencsére végül minden jól alakult.
Amit írt az egyik hozzászóló a gyilkosok, alkoholisták stb. gyermekeiről, arra most nem térnék ki, nem lehet annyira röviden megmagyarázni és nem lenne jó szétoffolni a témát, de igen, én el tudom fogadni a magyarázatot, hogy miért fordul ez elő. Ha valaki nem hisz a reinkarnációban, akkor mondjuk úgy nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!