Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gondoltál már arra, hogy jobb...

Gondoltál már arra, hogy jobb lenne a gyermekednek, ha nem te lennél az anyja?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 21:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nem is egyszer. Szerintem a legtöbb anyának megfordul a fejében.

(azon kívül állatira unalmas már, és idegesítő, hogy akiknek nem jön össze a gyerek, folyamatosan beszólnak, hogy "örülj, hogy gyereked van". Örülök is, de ez nem azt jelenti, hogy néha nem vágyom nyugalomra,nem vagyok ideges, vagy nem vágyom csak 2 perc nyugalomra.)

2012. ápr. 6. 08:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem! A kisfiam irtó szerencsés, hogy a mi családunkba született. Mi meg megfogtuk az Isten lábát, hogy ilyen imádnivaló gyereket kaptunk.
2012. ápr. 6. 13:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem!!! Ez soha meg sem fordult a fejemben. Nem azért, mert én mindent jól csinálok, hanem egyszerűen eszembe se jut ilyesmi.
2012. ápr. 6. 14:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is abban hiszek, hogy a lélek választ testet és sorsot, azaz végső soron a gyermekeim választották azt, hogy pont mi legyünk a szülei, hogy éppen a mi családunkba kerültek. Ugyanakkor azt gondolom, nekem pedig az volt a sorsom, hogy ha sok küzdelem és csalódás után is, de végül 3 csodálatos gyermek boldog anyukája lettem. Fel is adhattuk volna a férjemmel vagy akár rámehetett volna az egész házasságunk, stb., ez is benne volt a pakliban, de szerencsére végül minden jól alakult.

Amit írt az egyik hozzászóló a gyilkosok, alkoholisták stb. gyermekeiről, arra most nem térnék ki, nem lehet annyira röviden megmagyarázni és nem lenne jó szétoffolni a témát, de igen, én el tudom fogadni a magyarázatot, hogy miért fordul ez elő. Ha valaki nem hisz a reinkarnációban, akkor mondjuk úgy nehéz.

2012. ápr. 6. 18:02
 15/15 anonim válasza:
100%
Igen szoktam. Miden emberben van kétely. Egy anya is ember és szokott fáradt lenni és ideges és olyankor kiabálni is szokott. Szóval szoktam, ennek ellenére imádom őket, felkelek hozzájuk ha rosszul alszanak, etetem őket ha éhesek, játszom velük, barkácsolok nekik és reménykedem benne hogy egészséges lelkü emberek lesznek akkor is hogy ha az anyukájuk néha ideges és kiabál...
2012. ápr. 19. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!