Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet megrontani valakit?

Hogyan lehet megrontani valakit?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 09:41
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim válasza:

végigolvastam mind az első 4 oldalt,és már nagyon érdekel:

mit csinált veled az a csaj/pasi? megcsalt,vagymi?

2012. aug. 11. 19:10
 42/55 anonim ***** válasza:
Pletykaszinten én is értesültem rontásokról, hogy a környezetemben is művelik. Itt úgy működik, hogy az illető elmegy egy olyan lelkészhez, aki híres a témában és az megmondja, mit kell tenni. 6 hét múlva a célszemély meghal. Figyeltem ezeknek a szolgáltatást igénylőknek a további életét. Egészség, családi állapot, a környezete mennyire tiszteli és becsüli stb. Megállapításom az, hogy nem érte meg nekik, de ezt ők nem tudják. Eladták a lelküket a gonosznak, az segített nekik és meg is fertőzte a lelküket gonosszal. A gonosz újabb gonoszságra sarkalja, amit az ügyfél teljesít. Miután már nem tudja táplálni a gonoszt, a gonosz őt bünteti, de nagyon. A gonosz büntetése az ügyfelére, nagyon keserű. Az eladott lelküket nem lehet visszavenni, mint ahogy a megbánt rosszat se lehet meg nem történté tenni, bármennyire is szeretnék. Az ember a vele kell éljen.
2012. aug. 12. 09:19
 43/55 Won ***** válasza:
Komolyan lelkész ilyet csinál felétek? Az nagyon komoly....
2012. aug. 12. 11:09
 44/55 anonim ***** válasza:
Romániában én is hallottam olyanról, hogy a pap így kézrátéttel gyógyított, és ugye a nagy gonosztól való megszabadulásban össze szoktak esni az emberek akiket gyógyítanak. Az aktuális emberke nem volt hajlandó összeszakadni a nagy gyógyulás közben, így az illető pap valamilyen módon belenyúlt a szívcsakrájába, az illető meg persze összeszakadt azonnal. Persze ezt csak hallottam, szerintem pletyka. Viszont ha az ilyesmi igaz, akkor a kedves lelkész nem épp oda kerül ahova kerülni szeretne halála után:P
2012. aug. 12. 12:47
 45/55 Won ***** válasza:

Hát nem :D

Habár ki tudja.

Érdekesek ezek a pletykák.

2012. aug. 12. 13:22
 46/55 A kérdező kommentje:
Hát mi Romániából költöztünk ide tavaly júniusban és hát ott a papok ilyeneket is csinálnak pénzért.Ha ellopnak valamidet pl. mondjuk a tyúkjaidat akkor elmész a paphoz adsz neki pénzt és ráolvas ennek két fajtája létezik az egyik az hogy az hogy aki ellopta neked elmegy és bevallja neked vagy úgy olvastatod hogy öngyilkos legyen.
2012. aug. 12. 20:54
 47/55 anonim ***** válasza:
Mondhatom szép...éljen a megbocsájtás, és az isteni szeretet és jóság. Jézusról gondolom csak hírből hallották hogy volt egy ilyen hippi arc majd kétezer éve, és mondott ilyen dolgokat egy ilyen hegyen pár ember előtt.
2012. aug. 12. 20:55
 48/55 A kérdező kommentje:
A papok azt állítják hogy az isten büntetését kérik és az emberek ezt nagyon elhiszik ezt nem félnek használni mert azt hiszik isteni erő van mögötte és nem sátáni.
2012. aug. 12. 20:58
 49/55 anonim ***** válasza:
Szomorú ez. Isten nem büntet. Jézus nevében kárt okozni valakinek szintén elég alja munka. Tényleg szomorú, mint ahogy az is hogy van aki ezt igénybe veszi.
2012. aug. 12. 21:08
 50/55 anonim ***** válasza:

Úgy magyarázzák ezt a megrontást, azt akarják hogy a bűnös bevallja a bűnét és jó útra térjen. Azért, úgymond böjtölnek rá, hogy ezt megtegye, de ha nem teszi, haljon meg. Választási lehetőséget ad a bűnösnek a szégyen és a meghalás között. Általában bevallja, vagy rövid, de keserves kínok között hal meg, ugyanis az egész ceremónia bele kell férjen 6 hétbe. Van úgy is, hogy egy családtag figyelmetlenségéből történik és későn jut eszébe, de a halálos ágyán eszébe jut. Időben történő gyónás esetén még le lehet venni a rontást, de az ritka, mert szégyellik bevallani a bűnüket. A végén mégiscsak megmondják, de akkor már késő.

A topicinditónak azt tanácsolnám, nyugodjon bele,hogy a lány beleszeretett a másik férfiba. Még mindig jobb hogy elhagyta, mintha vele maradt volna és a másikkal csalná. Más magyarázat az lenne, hogy ha igazán szereti, a legjobbat kell akarja neki és ha úgy döntött, hogy neki a barátja a jobb el kell fogadni, hacsak nem minden áron birtokolni akarná.

2012. aug. 13. 08:08
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!