Hogyan lehet megrontani valakit?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 09:41
12/55 A kérdező kommentje:
Én vagyok a perverz vagy az eljárás? :O
2012. aug. 8. 09:31
13/55 Won válasza:
Csak NEHOGY más anyagot használj, mint a pamut, MERT....
14/55 A kérdező kommentje:
miért? mi történik?
2012. aug. 8. 16:19
15/55 _Jessy_ válasza:
Tegyél egy kaptárnyi feldühödött méhet a bugyijába, az majd jól megrontja :D
Miért akarnál sátánista dolgokkal foglalkozni?
16/55 A kérdező kommentje:
Azért hogy visszaadjam mindazt amit kaptam tőle. >_<
2012. aug. 8. 17:58
17/55 anonim válasza:
18/55 Won válasza:
Azért, hogy visszaadd? Ne! Mutasd meg, hogy jobb ember vagy!
Ne legyél ugyan olyan rossz, mint ő! Hidd el, majd megkapja, ami jár neki, mindenki megkapja.
19/55 fancseee válasza:
Nem tudom hogy mennyire durva az "amit tőle kaptál" de ha évekig terrorizált is akkor sem éri meg szerintem. Ha véletlenül történik vele valami, ha a megrontástól teljesen függetlenül is.... Ne kívánd magadnak azt a lelkiismeretfurdalást.
20/55 anonim válasza:
A fentebbi átok csak akkor működik ha az ellenséged vérét használod. Avagy ha valóban te magad voodoo pap vagy, és tudod hogy kell azokat a szellemeket megidézni, és munkára fogni, amik ezt a leírást működőképessé teszik. Ugyanis a vér nagyon erős kapocs. Ha nem az övét használod, akkor nem fog működni, ő maga meg tippre nem ad. A vér áldozatként szerepel a rituáléban az adott szellemeknek, akik majd véghez viszik az ellenségen azt, amit a pap a bábúval tesz. Mivel nem tudod megidézni ezeket a szellemeket, így ez egy teljesen működésképtelen dolog, és még egy csóri állatot is le kell ölni hozzá. Szintén fölöslegesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!