Hogyan lehet megrontani valakit?
21/55 A kérdező kommentje:
és voodoo papot/papnőt hol lehet találni?
Magyarországon sehol. Aki azt állítja magáról hogy az, az hazudik. Ez a vallás a Karib térségben honos, a behurcolt rabszolgák afrikai hitvilágából alakult ki némi keresztény beütéssel. Igazi papjai csak ott vannak.
2012. aug. 9. 20:11
23/55 anonim válasza:
Volt egy lány... másfél évig voltunk együtt. Aztán egy barátom akiben akkor a legjobban megbíztam összejött vele... tudatában azzal h én szeretm a lányt és hónapok óta kínlüdom miatta. Fel lobbant a dűh bennem és rögtön meg akartam átkozni a kapcsolatukat. (apropo boszorkány vagyok) Meg tehettem volna, már a gyufát kerestem h gyertyát gyujtsak és sötét szimbolumokat égessek el a nevükkel és a kapcsaolatuk tönkre is ment volna utána bűntudatom lett volna sőtt az átkok vissza szállnak... egy tényleg igaz barátom beszélt le rólla... később megértettem miért. Vedd úgy a tanácsom mintha egy igazbarát mondaná: Ne tedd! Nem éri meg. Neked lesz rosszabb. Neked fog később fájni. Ja és nem kell elmenni a voodooig ahoz h megátkozz valakit, de nem szabad ilyet tenni. Mellékesen is :P mindenkinek nincs is annyi energiája vagy nincs mindenkinek képessége hozzá h egy átok varázslatot végig csináljon úgy, hogy aztán az hasson is. De még egyszer mondom :P Ne tedd! és fogadd meg ezt a tanácsot.
2012. aug. 10. 01:05
Másra rontást/átkot küldeni annyit tesz, hogy tönkreteszed a saját karmád.
Egy magoldás viszont van, azt kívánod, hogy az illetőnek legyen lehetősége kihívásokon keresztül megerősödni és tanulni - ekkor is nehéz lesz az élete, viszont ha jól csinálja, csak nyer belőle.
Ha valakivel bajod van, beszéld me vele, ezotéria, varázslás és mágia nélkül. Esetleg el is engedheted a haragod - az is egy lelki gyakorlat.
2012. aug. 10. 05:59
25/55 A kérdező kommentje:
és voodooval magunkhoz lehet kötni valakit? úgy értem hogy elérhetjük hogy barátunk/barátnőnk legyen valakiből?
Voodoot továbbra is csak akkor tudsz használni ha voodoo pap vagy. A voodoo pap ha fizetsz neki elintéz pár dolgot neked kétségtelenül. De gondolom nincs rá pénzed hogy a karib térségbe utazz csak ezért.
2012. aug. 10. 10:52
27/55 A kérdező kommentje:
és van köztetek olyan vagy ismertek olyat aki valamennyire ért hozzá és működik is neki valamennyire?
Komolyan hülyének nézed a népet? Az hogy mással csináltatod meg a sz*rt, ugyanúgy káros lesz rád, de pluszban még belerángatsz egy harmadik személyt is, akinek szintén baja lesz belőle. Nem elég a magad és a célszemély életét elcseszni, még egy kívülállónak is bajt akarsz?
2012. aug. 10. 12:36
29/55 A kérdező kommentje:
nem akarok bajt csak nem tudom hogy ha én csinálom hatásos lesz-e vagy sem
Még mindig nem érted? Ez nem játék!
Persze, mondhatod, hogy a saját életed, de ha baj lesz, ne ide gyere sírni. Én nem akarlak megbántani, komolyan. :)
Csak segíteni szeretnénk. Azt hiszed, mással nem fordult még elő ilyen probléma? Tudom, hogy fáj, de túl kell lépni. Ez is erősebbé tesz csak. Kérlek, komolyan ne csinálj ilyet.
A magad életét van jogod elrontani, habár én ettől is próbállak megvédeni, de másét végképp nincs.
Tényleg törődj bele, keress mást! :)
Won
2012. aug. 10. 13:06
További kérdések: