Baált idéztétek már meg? őt mire lehetett használni?
Éppen a Clavicula SAlomonist olvasgattam, amikor Baál nevébe akadtam, aki ugye a stargatéban rendszerúr volt, a legrosszabb Gould volt ő. Érdekes, hogy innen vették a nevét, de ez valójában egy létező démon.
Így néz ki. Egy Király, macska és béka fejű póktestű lény. te idézted már meg ? mire lehet vele kezdeni ? Mire volt használható ? [link]
"Légy kitartó +egy kis extra kreativitás + ébren álmodás
és pár hónapon belül talán elérheted 404 szintjét, csak rajtad múlik én szurkolok neked."
404 szintjét?
Ez most komoly????
Veronika, szerintem ne 404 szintjére hajts. Csak jó tanács...
Won :)
Mennyi atombunkó ember van itt!! Egyébként én a Fullmetal Alchemist: Brotherhood című animáben hallottam Baálról, az Isbhali háború kapcsán :D
Bár az idézéséről még nem halottam, az engem is érdekel :))
Kedves Veronika.
szomorúan látom, hogy kitartasz a tanácsom ellenére is, a világ barátsága mellett:
(Jakab 4:4) . . .nem tudjátok, hogy a világgal való barátság ellenségeskedés az Istennel? Aki tehát a világ barátja akar lenni, az az Isten ellenségévé teszi magát.
A világ barátja Isten ellensége? Ez röhejes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meglátszik, honnan az idézet......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!