Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Baált idéztétek már meg? őt...

Baált idéztétek már meg? őt mire lehetett használni?

Figyelt kérdés

Éppen a Clavicula SAlomonist olvasgattam, amikor Baál nevébe akadtam, aki ugye a stargatéban rendszerúr volt, a legrosszabb Gould volt ő. Érdekes, hogy innen vették a nevét, de ez valójában egy létező démon.

Így néz ki. Egy Király, macska és béka fejű póktestű lény. te idézted már meg ? mire lehet vele kezdeni ? Mire volt használható ? [link]

2012. júl. 31. 23:34
1 2 3
 11/26 Won ***** válasza:
77%
Szerény személyed oly elbűvölő, hogy nem tudunk a mély tartalmú kérdéseidre koncentrálni. :D :))
2012. aug. 1. 19:20
 12/26 Won ***** válasza:
40%

"Légy kitartó +egy kis extra kreativitás + ébren álmodás

és pár hónapon belül talán elérheted 404 szintjét, csak rajtad múlik én szurkolok neked."

404 szintjét?

Ez most komoly????

Veronika, szerintem ne 404 szintjére hajts. Csak jó tanács...

Won :)

2012. aug. 1. 19:21
 13/26 anonim ***** válasza:
Won, szállj le róla! Ő az enyém!!!
2012. aug. 1. 19:33
 14/26 anonim ***** válasza:
Szegény! Szerintem itt a nyár, se kutyája, se macskája, nem tud kivel mit csinálni, s itt lóg. Majd ha elkezdődik a suli, az ő jelensége is eltűnik. Addig meg menj ki a jó levegőre, fussál, bicózz és ne csak a neten lógj! Ne hagyd, hogy kiröhögjenek!
2012. aug. 2. 08:18
 15/26 anonim ***** válasza:
46%
LÁtom magam előtt, ahogy Weronikaszívem egy baszott nagy, lerázhatatlan démonnal a fején megpróbál fiúzni...hajrá weronika, idézgess csak:) Hármasban úgyis jobb a keksz:)
2012. aug. 2. 09:28
 16/26 Zeronx ***** válasza:
27%

Mennyi atombunkó ember van itt!! Egyébként én a Fullmetal Alchemist: Brotherhood című animáben hallottam Baálról, az Isbhali háború kapcsán :D

Bár az idézéséről még nem halottam, az engem is érdekel :))

2012. aug. 2. 14:47
 17/26 anonim ***** válasza:

[link]

Ajánlom figyelmedbe.

2012. aug. 3. 21:50
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Veronika.

szomorúan látom, hogy kitartasz a tanácsom ellenére is, a világ barátsága mellett:

(Jakab 4:4) . . .nem tudjátok, hogy a világgal való barátság ellenségeskedés az Istennel? Aki tehát a világ barátja akar lenni, az az Isten ellenségévé teszi magát.

2012. aug. 4. 23:22
 19/26 Won ***** válasza:
37%

A világ barátja Isten ellensége? Ez röhejes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meglátszik, honnan az idézet......

2012. aug. 5. 10:52
 20/26 anonim ***** válasza:
Sehogyan és mint minden démon használhatatlan lenne.
2012. aug. 28. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!