Hogyan kell úgy használni a varázsvesszőt, hogy reagáljon nekem?
Szerezz egy teljesen egyenes csövet, amin a lengyelpálca rövidebbik szárát dugd át. fontos hogy el tudjon fordulni ebben a csőben, de ne lötyögjön túlságosan. Így a csövet fogod majd, nem a pálcát, nem akadályozod a mozgását. Ezután tedd fel a kérdést magadnak, hogy miként mutatja a pozitív, tehát igenlő választ a pálca. Egyenesen tartsd, és várd hogy kimozduljon. A pálca ki fog lengeni valamelyik irányba. Ezután már a pozitív igenlő választ tudod használni arra, hogy kimérj vele dolgokat, vízeret, földsugárzást, betájold az északi irányt, stb. A nemleges tehát negatív választ is megkérdezheted, bár pálcának eldöntendő kérdéseket feltenni kicsit nehezebb mint ingának. Az eldöntendő kérdéseket, és a finomabb méréseket érdemes ingával végezni. A pálca arra jó, hogy sétálhatsz vele, és csak akkor leng ki ha a kívánt hatás ér téged. A pálca nem műszer, hanem mutató. Te érzékelsz, a pálca pedig a finommotorikus mozgáson keresztül kijelez. Az inga szintén. Ha dolgozol az adott eszközzel akkor a célodra koncentrálj, tehát például arra hogy földsugárzást mérsz, vagy vizet keresel. Minél jobban koncentrálsz a célodra, annál pontosabban fog jelezni a pálca, vagy inga. Állítólag naponta egy óránál többet nem jó egyhuzamban radiesztéziával foglalkozni, mert kimerítő. Eleinte tényleg érdemes betartani, mert a megerőltetéstől nem fejlődsz, csak kifáradsz. A gyakorlással egyre pontosabb mérésekre leszel képes.
A fent leírt módszer csak egy "vészmegoldás, mert marhára nem tudom körülírni hogy hova kell támasztani a pálcát a tenyeredben és hogy kell a kezedet tartani, hogy ne akadályozd de ne is ejtsd el a pálcát. Viszont ez a megoldás a csővel annyira használható, hogy árulnak direkt ilyen markolatos lengyelpálcát. Persze jó pénzért. Igazából egy rozsdás dróttal is ugyanúgy lehet mérni, mint egy ezüstötvözetből készült pálcával. Régen a parasztnak sem nemesfém ötvözetű pálcája volt. Fogott egy csúzliágast és kijelölte vele hova fúrják a kutat. Ott is az volt a lényeges hogy a paraszt legyen érzékeny az ilyesmire, a bot tökmindegy volt.
"Hogyan kell úgy használni a varázsvesszőt, hogy reagáljon nekem?"
Masszírozd fel le, amíg ki nem jön belőle a varázslat.
Rossz tanács! Az én hasonló válaszomat már törölték :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!