Valaki tud fekete, illetve fehér mágiát használni? (többi lent. )
Figyelt kérdés
Csak érdekel a téma,és ezért szereznék valakivel,(aki TÉNYLEG hisz benne) beszélni erről.
Az olyanok,hogy "Ez hülyeség" "Elmebajos vagy" és társaival kíméljetek.
2011. nov. 30. 14:25
2/24 anonim válasza:
Én kezdő szinten járatos vagyok a fehér mágiában, a feketéhez nem mertem hozzá kezdeni. Nálunk ez családi hagyomány. Leginkább csak mások irányítását tudom kivitelezni, de ezt is csak 3-4 másodpercig.
3/24 anonim válasza:
A szürke mágia hazai szakértője vagyok, az Szürke-mágia tudományok doktora, a SZÜMÁ egyesület elnökségének tagja.
Az nem lesz jó?
4/24 anonim válasza:
Mindkettőt rendszeresen használom, csak eredménye nincsen..
5/24 anonim válasza:
Kétlem hogy ezen az oldalon találkozol bárkivel aki tud.
6/24 A kérdező kommentje:
Wyrm,igazad lehet,de azért megpróbáltam.
2011. nov. 30. 21:06
7/24 anonim válasza:
ismerem mindkettőt, és használtam is, akár fehér v fekete, a cél elérésére jó, rengeteg nőm volt mágia miatt és kötödtek hozzám bármit csináltam, olyan állásom lett amiről csak álmodhattam és az életem kb min t a filmekben kell ennél több???????de VIGYÁZZ mert megvan a hátulütője is ezt magadon fogod érezni és a könyvekben soha nem írják le majd!!!!!!!!
8/24 anonim válasza:
7-es akkor itt súgd meg, mi a hátulütője, csak halkan, köztünk maradjon
9/24 anonim válasza:
8 as próbálkozz vele majd megtapasztalod sok sikert hozzá
10/24 anonim válasza:
nna és hogy kell: pókhálós varangylevest főzni, kavargatva varázsigét mondani: legyen munkahelyem, legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!