Valaki tud fekete, illetve fehér mágiát használni? (többi lent. )
Csak érdekel a téma,és ezért szereznék valakivel,(aki TÉNYLEG hisz benne) beszélni erről.
Az olyanok,hogy "Ez hülyeség" "Elmebajos vagy" és társaival kíméljetek.
... na,jó. Akkor varázsolj nekem egy munkahelyet.
Mert nagyon-nagyon kell. Semmi más nem kell. Nincs semmim, nem kell semmi. De dolgozni akarok.
Mindjárt jönnek a szkeptikusok, akik jól kiosztanak (bár nem tudom, miért járnak ide), de leírom az én történetemet.
Én csináltam fehér mágiákat.
Tudok kártyát vetni, tenyérből jósolni is, mert nagymamám is tudta, dédmamám is, nagynéném is.
Cigánykártya volt otthon, nézegettem kiskoromban, de csak játék volt, az is, hogy néha kiraktam, és be is jött a jóslat.
Aztán arra gondoltam, hogy miért ne próbáljak meg mágiázni egy kicsit, hogy sikeresebb legyek, jobban menjenek a dolgaim.
Csináltam, be is jött, el voltam bűvölve, hogy "Jaj, de jó, működik!"
Na, de a siker-széria fél év alatt végetért...
Mindent, amit így megkaptam elveszítettem, és még azt is, amit előtte elértem.
Nem részletezném, de minden rosszra fordult, nagyon rosszra!
Azóta abbahagytam a mágiázást, és soha de soha többé nem is fogok ezzel élni!
Nagyon veszélyes, ha fehér mágia is, nem szabad csinálni!
Ha jót akarsz magadnak ne mágiázz, még játékból sem, és ártatlannak kikiáltott bevonzásokat sem.
Nem szabad!
Nem szabad beavatkozni a világ működésébe.
Kapsz, amit kapsz, köszönd meg és fogadd el, ha valamit nem kapsz meg, akkor pedig úgy legyél vele, hogy "Így kellett történnie."
Jó szándékból írom: Soha ne élj mágiával!
15-nek KÖSZÖNET!!!(majd küldök vmit, üzenetben)
14-nek. a "fantáziám" egy régi szólás-mondásra emlékeztett: valami olyasmi, aki szerencsés a kártyában , az szerencsétlen a szerelemben.
hopp:javítás!:
16-nek KÖSZÖNET!!!(majd küldök vmit, üzenetben)
15-nek. a "fantáziám" egy régi szólás-mondásra emlékeztett: valami olyasmi, aki szerencsés a kártyában , az szerencsétlen a szerelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!