Baált idéztétek már meg? őt mire lehetett használni?
Figyelt kérdés
Éppen a Clavicula SAlomonist olvasgattam, amikor Baál nevébe akadtam, aki ugye a stargatéban rendszerúr volt, a legrosszabb Gould volt ő. Érdekes, hogy innen vették a nevét, de ez valójában egy létező démon.
Így néz ki. Egy Király, macska és béka fejű póktestű lény. te idézted már meg ? mire lehet vele kezdeni ? Mire volt használható ? [link]
Milyen zsidó orra van.. Csak úgy csapkodja a száját.
2012. aug. 1. 00:35
4/26 anonim válasza:
Én idéztem már meg és sikerült. Azóta együtt élünk. Minden reggel behozza a kakaómat és az újságot, este meg megvakarja a hátam. Én erre tudom sajnos csak használni.
2012. aug. 1. 10:26
5/26 Shanokk válasza:
Én már többször idéztem meg Boát, csak megfelelő mennyiségű pia kell hozzá, bár lehet a kettő nem ugyanaz, de tesók lehetnek mert, amikor megidézem mindig kijön a Démon.
2012. aug. 1. 10:42
6/26 anonim válasza:
Drága Veronikám, tudsz olvasni? Mindig meglepsz :)
2012. aug. 1. 11:24
7/26 Won válasza:
Jaj Veronika :)
"őt mire lehetett használni?"
Használni? A démonok nem szeretik, ha használni karják őket :D, legalábbis a hozzáértők szerint.
Won
2012. aug. 1. 11:39
8/26 anonim válasza:
Ha komolyan vennéd dolgot, akkor nem azt kérdeznéd, hogy mire lehet használni. Azt kérdeznéd, hogy mire használhat téged. Szerintem egyáltalán nem veszed komolyan a dolgot, csak gúnyolódni akarsz!
2012. aug. 1. 12:55
9/26 anonim válasza:
Atya ég, pár hétig nem néztem fel, most még mindig a te kérdésid mennek:)
DE ahogy látom az eddigi válaszok nem igazán hatottak meg.
Légy kitartó +egy kis extra kreativitás + ébren álmodás
és pár hónapon belül talán elérheted 404 szintjét, csak rajtad múlik én szurkolok neked.
2012. aug. 1. 14:16
10/26 A kérdező kommentje:
Örülük, hogy kérdéseim után kisebb rajongótáborom lett, azonban nem lehetne szerény személyem helyett inkább a kérdéseim tartamlámra koncentrálni ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!