Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kell valakit megátkozni?

Hogyan kell valakit megátkozni?

Figyelt kérdés

persze rám ne szálljon vissza, nekem ne legyen bajom belole, szoval olyan irjon aki tényleg ért hozzá.megérdemli, tonkre tette az életem, csak egy kis buntetést szeretnék neki, nem akarom az egész életét tonkretenni..vagy nemistudom...

koszi a válaszokat.

2012. júl. 7. 16:51
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat csak! akik tudnak modszert, koszi. más nem érdekel.
2012. júl. 7. 17:47
 22/26 anonim válasza:
A válaszaidból csak úgy fűt a gyűlölet!!!Ha ennyire haragszól rá ,állj oda elé es égesd le, ne hátulról támadj mert akkor lesüllyedsz az ő szintjére!!
2012. júl. 7. 19:05
 23/26 liliann13 válasza:
37%

kedves kérdező

akkor hogy tudsz hinni abban, hogy egy átokkal megoldhatod a problémát? (kérdezted: hogy tudunk abban hinni, hogy vissza kapja a tetteit mindenki). Hidd el vissza fogja kapni, ha nem is holnap, vagy holnapután, hanem akkor, amikor a legkevésbé számít rá.

Másrészt egy átok csak akkor működik, ha a megátkozott tudja, hogy megátkozták, és hisz is benne.

2012. júl. 18. 09:38
 24/26 liliann13 válasza:

kiegészítés #23-hoz: ez nem úgy működik, mint a tv-ben (boszis filmek), hogy elmond egy verset, éget pár gyertyát és kész. Ha az alany (akit megátkoznak) nem tud róla, vagy nem hisz benne, akkor csinálhatsz bármilyen hiper-szuper átkot, egyszerűen nem fog működni.

Amúgy keresztény vagy? Mert az egyház nem igazán örülne az ilyen kísérletezésnek (hangoztatná a megbocsátás erényét).

2012. júl. 18. 09:46
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát ha egy kontár átkozgat, mint pl a kérdező, akkor még az sem biztos hogy fog működni, akár tudja a célpont, akár nem. Maximum ha fél tőle, akkor magát elgányolja kicsit, de amíg senki nincs olyan buta hogy megmondja a kérdezőnek hogy miként lehet komoly átkot készíteni, addig nem lehet nagy baj. A komoly átkok esetében mindegy hogy hisz e benne a célpont, vagy tud e róla..mindenképp rosszul jár. Persze az átkozó szintén. Minél nagyobb horderejű a művelet amit elvégez valaki, az annál nagyobb hatással van az elvégzőre. Én személy szerint nem volnék híve a magam alatt favágásnak, nem nagyon átkozódnék.
2012. júl. 18. 11:06
 26/26 anonim válasza:
Ne átkozódj, Engem is csúnyán becsapott, megalázott a volt pasim, és engem is fűtött a gyűlölet és a bosszúvágy. De beletörődtem, hogy jó, kész, vége, jobb nekem nélküle,majd az élet úgy is visszaadja neki. Nem a te feladatod tükröt állítani elé, és az sem, hogy megbüntesd. El kell felejtened. Hidd el, nem hiába mondják többen is, hogy majd megkapja érte a magáét!!! Vagy így-vagy úgy! Az élet nem hagy kiegyenlítetlen számlát! Lényegtelen, hogy őt a bántásod ellenére mégis szeretik, meg csodálják, stb., mert majd eljön az ideje, amikor majd rájár a rúd rendesen. Ez nem csak duma. Ez mondhatni törvény az Élettől. És saját tapasztalat is.
2013. jan. 18. 22:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!