Hogyan kell valakit megátkozni?
Figyelt kérdés
persze rám ne szálljon vissza, nekem ne legyen bajom belole, szoval olyan irjon aki tényleg ért hozzá.megérdemli, tonkre tette az életem, csak egy kis buntetést szeretnék neki, nem akarom az egész életét tonkretenni..vagy nemistudom...
koszi a válaszokat.
2012. júl. 7. 16:51
11/26 A kérdező kommentje:
akkor senki nem tud semmilyen módszert sem?
2012. júl. 7. 17:22
12/26 anonim válasza:
Vannak módszerek, én tudok jó sokat, amik tényleg hatásosak, nekem is azok voltak. De nem írom le, mert hosszú, és kezdőknek úgy se sikerül. Én is mikor kezdő voltam nem sikerült. Kb. 5-6 hónapnyi meditáció szükséges ahhoz, hogy megerősítsd az aurádat, meg a lelkedet, és ezután sikerülhet vagy nem. Tehát ez nem annyiból áll, hogy csinálok vmit és sikerül.
13/26 anonim válasza:
Ha a célod nem az átkozás, akkor tudok módszert, hogy jobban lehess. A bosszútól nem lennél jobban.
14/26 liliann13 válasza:
megátkozhatod ugyan, de akkor számolj a következményekkel (lsd: wiccák hármas törvénye: háromszor jó, háromszor rossz.) vagyis, ha jót teszel valakivel háromszoros jót kapsz vissza, ugyanígy, ha ártasz valakinek (és az átok az ártás), azt is megháromszorozva kapod vissza, és nem a(z esetleges) következő életedben, hanem ebben a mostaniban. Lehet, hogy az exed veled való viselkedése is ilyen következmény? Gondold át. Nehogy még rosszabbat idézz elő.
15/26 A kérdező kommentje:
17.25os válaszolo, én benne vagyok, ha várnom kell rá, csak bosszut tudjak állni, milyen meditácio szukséges, írnál ezekrol? és nem utott vissza rád?
2012. júl. 7. 17:28
16/26 A kérdező kommentje:
rejtelmesrengeteg, milyen modszer az?
2012. júl. 7. 17:29
17/26 anonim válasza:
Ha nem gond, írnál privátban, mert utálom ha hülyének néznek amiatt amit jó szándékból írok. Ha gond, leírom ide is, csak sokkal könnyebb lenne privátban.
18/26 Vladislav83 válasza:
Felejtsd el az átkot, nagyon súyos következményei VANNAK. Ilyet minimum háromszorosan kapsz vissza a karmikus törvények értelmében. Aki rosszat cselekszik, mint ahogy veled is az a valaki, ugyanúgy vissza fogja kapni vagy így, vagy úgy. Inkább engedd el a dolgot és ne a visszapillantó tükrön keresztül nézd az országutat.
19/26 A kérdező kommentje:
hogyan tudtok abban hinni, hogy aki rosszat tesz mással, az visszakapja, aki meg jót, az a jót fogja visszakapni? nem kotekedésbol, csak én a kornyezetemben ezt nem így látom.
2012. júl. 7. 17:41
20/26 anonim válasza:
Szerintem inkább vegyél egy jó kis vibrátort. Az való neked. Ha jó lesz a bugyikádban a fejecskédben is minden rendben lesz.
Mágus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!