Parafenomén vagyok?
Figyelt kérdés
Egyész kis korom óta észreveszek magamon kulönleges képességeket. pl előre tudok dolgokat előre látok elmozdítok dolgokat de csak könnyőeket mint egy papírzsepi sztem ez nem nornális és azt szeretném megtudni hogy tudnám ezeket a képességeimet fejleszteni?2012. jún. 22. 14:47
11/13 anonim válasza:
először gyakorold például az "l" és az "y" billentyűk mozgatását mert az "olyan"-t azzal írják..
12/13 anonim válasza:
Nem vagy parafenomén csak egy egszerű ember aki egy honlapon hülye kérdésekete rakosgqat fel.amm az tényleg természetfelettti hogy csak egy papírzsepít tudsz megmozdítani...
13/13 anonim válasza:
Szia
ez komolyan hangzik, nekem is sikerült már a telekinézis
és te semmit sem gyakoroltál? ez mondjuk különös
szerintem ha ilyenekt tudsz akkor magasabb szintre juthatsz mint a legtöbb ember valaha juthatna, csinálj róla videót..
én is akarok, csak még ahhoz gyakorolnom kell
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!