Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Parafenomén vagyok?

Parafenomén vagyok?

Figyelt kérdés
Egyész kis korom óta észreveszek magamon kulönleges képességeket. pl előre tudok dolgokat előre látok elmozdítok dolgokat de csak könnyőeket mint egy papírzsepi sztem ez nem nornális és azt szeretném megtudni hogy tudnám ezeket a képességeimet fejleszteni?

2012. jún. 22. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egy asztalt is el tudok mozdítani, csak erősen kell tolni. És azt is előrelátom hogy sok értelmes válasz nem fog érkezni erre a kérdésre. Egyébként az RTL és TV2 bukik az ilyen emberekre, valami talkshow-ba biztos bevennének.
2012. jún. 22. 15:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

En is tudok mozgatni dolgokat a kezemmel, edzoteremben tudod ezt fejleszteni gond nelkul.

Tenleg nem normalis ha csak egy papirzsepit tudsz elmozditani.

Elore en is mindent latok, hatrafele sajnos semmit.

2012. jún. 22. 15:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Papírzsepit mindenki el tud mozdítani anélkül, hogy hozzáérne. Ha kifújod a levegőt, máris mozdul.
2012. jún. 22. 15:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

ha nem normalis szerinted, akkor miert is akarod fejleszteni?

egyebkent ha jol megy a zsepimozgatas - ertsd: tudatosan, akaratod szerint, barmikor -, akkor jelentkezz itt mutasd meg es kapsz 1 millio dollart (220 millio forint kb):

[link]

2012. jún. 22. 15:31
 5/13 A kérdező kommentje:
hát nagyon jó válaszok jöttek csak én nem úgy mozgatom h hozzáérnék vagy ráfújnék csak rágondolok és kérlek csak ojanok válaszoljanak akik télleg tudnak a dologról valamit
2012. jún. 22. 15:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

4-es voltam

ezert irtam hogy jelentkezz a megadott linken, tekintve hogy ilyen embert keresnek, aki kepes arra amit irtal, ugyanis maig nem talaltak senkit

2012. jún. 22. 15:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Én olyanokat tudok, hogy a homlokomon ottmarad a százforintos, a tv távirányítója, meg még egy csomó dolog („hozzáadott cukor”, akarom mondani ragasztó nélkül).
2012. jún. 22. 15:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Swami Panchadasi- A harmadik szemtől a tisztánlátásig c. könyve.
2012. jún. 22. 17:25
 9/13 anonim ***** válasza:

[link]

itt mondjuk keresd Rudolf Steiner könyveit

2012. jún. 22. 22:10
 10/13 anonim válasza:
Nos ha előre látsz dolgokat azt nem kell fejleszteni.A tárgyak mozgatását másnéven Telekinézist azt viszont kell.Naponta gyakorolj próbálj nagyobb nehezebb tárgyakat mozgatni.DE CSAK SZÉPEN FOKOZATOSAN és egy nap ne orrvérzésig gyakorolj hanem tarts minimum 1-2 órás pihenést.Vagy még van a PSI Wheel hajtogasd meg és gyakorolj azzal és majd nagyobb nehezebb tárgyakkal.Azért nem szabad egész nap gyakorolni mert mentálisan lefáraszt.pár órás pihenőkkel:)Sok sikert!:)
2012. jún. 28. 15:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!