Azok az emberek, akik a tekintetükkel megfélemlítenek másokat, hogyan csinálják ezt?
Figyelt kérdés
Valami energiát sugároznak a szemükön keresztül embertársaikra? Ismertek olyan férfit v. nőt akinek színte elviselhetetlen a tekintete, és ezt ki is használja?2012. jún. 10. 15:42
11/18 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam:1 szúrós átható; 2 esetleg kék/zöld szem ami fagyos...És mi van ha ez párosul egy nagyon erős transzcendens aurával??...ilyet is láttam...nem viccelek...
2012. jún. 10. 18:32
12/18 A kérdező kommentje:
nagyon csúnyán néznek a másikra, és közben azt mondják: "Kinyírlak és ez nem blöff."
Ez aválasz nem tartozik az ezotéria témájába.
Talán a profi boxhoz akartad írni Klitschko témában??..
2012. jún. 10. 18:34
13/18 anonim válasza:
Az aura hatása csak akkor érvényesül ha közel vagy az illetőhöz, de a szem hatása jóval túlnyúlik rajta, mindaddig amíg látod a szemét...jobban mondva amíg ő lát téged. Biztos volt már olyan érzésed hogy valaki a hátadat figyeli...és tényleg figyelte.
14/18 anonim válasza:
Furcsa dolog ez.
Rám már sokan mondták, hogy csúnyán nézek, talán haragszom?És ezt sokszor olyankor kérdezték, mikor épp teljesen nyugis voltam. észre sem vettem, hogy haragosan nézek.
15/18 KMJ válasza:
Az agresszív gondolatok is megtudnak nyugtatni... De attól még nagatív marad az illető. Azért nem tűnt föl neked, hogy negatív vagy, mert nem a környezetedhez való viszonyulásodat figyelted, hanem a benső nyugalmadat.
16/18 anonim válasza:
Nem kell semmi energiát sugározni senkire, ha belé akarod fagyasztani a szót. Nekem már jött össze több esetben ez a "szemmel való megfélemlítés", a sikerem titka pedig szerintem csak annyi, hogy össze vannak nőve a szemöldökeim, ha meg dühös vagyok akkor emellett a szemeim is nagyon "izzanak", úgy tudok nézni a dühöm tárgyára, mintha ott helyben meg akarnám ölni. Valószínűleg az is sokat nyom a latba, hogy a "hétköznapokban" békés ember vagyok, így ha dühös leszek, akkor már valami nagy gond van.
17/18 anonim válasza:
Nekem is gyakran mondják, hogy ölni tudnék a tekintetemmel. Nem tudom, hogy csinálom, egyszerűen kiül az arcomra a megvetés meg az utálat. De amúgy minden érzelem meglátszik az arcomon és a szemeimen.
Nem igazán hasznos ez a csúnya nézés, legalábbis nekem még csak hátrányom származott belőle.
18/18 A kérdező kommentje:
Amint mondtam különös energiákról van itt szó, ha izzik a szemed energiát sugárzol ki, nem feltétlenül a fizikai univerzumban megszokott energiát...
2012. jún. 12. 21:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!