Milyen működő varázsigék vannak?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat bántják a mágusokat és az okkultistákat, hogy álomvilágban élnek és a mágis az nemigaz, most erre rá lehet cáfolni !
Olyan működő varázsigék érdekelnek, aminek a kimondásával tőrténik is valami. Nem kell hogy békává változzon valaki, bár az is jó lenne :D De legalább tőrténjen valami. Ilyenek et már próbáltam, hogy abraka dabra meg hókusz pókusz, de nem tőrtént semmi sem.
2012. máj. 18. 19:24
21/27 tibor1212 válasza:
sziasztok engem megprobáltak egyszer megátkozni varázyigével nem tudom sikerűlt e neki de az én varázsigém tutira bejőtt apukám kidoboként melozik és van allata két ukrán fiu szoltam nekik és megátkoztam aki engem megátkozzot ő most már tőbbet nem tud engemmegátkozni akinek tetszik irjon rám segitek
22/27 anonim válasza:
Ezek létező dolgok! Itt van például a meglepődés varázsigéje. Menj oda vkihez a másik nemből és mondd neki, h 'A múltkori alkalommal teherbe ejtettél!'. Ha lány vagy, akkor az illető (fiú) nagyon meg fog lepődni. Ha fiú vagy... akkor még inkább.
23/27 anonim válasza:
Szavaim szállnak a szélben, felhők jelennek meg az égen. Esővel szórják be a földet. Nekem ez sikerült.
26/27 anonim válasza:
Amúgy az a honlap amit az előző válaszoló belinkelt az nem valódi szerintem de akinek sikerült annak Gratula
:)
27/27 Vendu2005 válasza:
Már nem azert lehet hogy nem vagyok túl idős, de a varázslatot lehet sokfélaképpen is nevezni, imádkozás, kuruzslás, kántálás, imádkozás. Az a lényeg hogy az egész lényed átadja magát annak amit hiszel és emiatt fog mejutalmazni téged a felsőbb erő. Lehet az isten foldanya vagy angyal is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!