Az alkoholista életmód megszüntetésére van valami varázsige vagy valami működő praktika?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem Őt! Egyre többet iszik, aminek nem tudom az okát.Azt akarom, hogy józan életet éljen, hogy meggyógyuljon! Biztos van valami ami segít!2011. dec. 3. 20:17
2/22 opiummester válasza:
Nem varázsige kéne hozzá... lehet azért iszik mert úgy érzi nem szereti senki, talán mutasd meg neki hogy igazán szereted.
3/22 anonim válasza:
elvonó és megmondod neki ha folytassa akkor elhagyod csak hogy valami ösztönözze is.
4/22 anonim válasza:
Komolyan kell vele beszélni,.Ki deríteni miért iszik,mi az oka.Ha lehet az okokat megszüntetni enyhíteni.Ha szügséges elvonó,remélem még nem fajult addíg a dolog!!!
5/22 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes, hogy amikor szóba hozom az italozást úgy reagál rá, mintha azt mondanám neki, hogy leprás. Kézzel-lábbal tiltakozik, hogy ő nem részeg, de még ittas sem. Magyarul még saját magát is becsapja. Valóban megterhelő munkája van, azt mondja jól esik a lazítás, megérdemel -szerintem is- munka után 1-2 sört, de nem sört iszik, hanem valamilyen töményet. Nem a kocsmában, haza hozza, de hogy mit arról fogalmam sincs. Dugdossa, titokban iszik, azt hiszi senki sem veszi észre rajta. Aztán egyszer csak elmegy lefeküdni és reggelig alszik.
2011. dec. 3. 20:41
6/22 anonim válasza:
Dugj egy ametiszt kristályt a párnád alá.
7/22 anonim válasza:
Van egy varázsmondat, de sajnos annak kell mondogatni, aki iszik: "Köszönöm, nem kérek."
Ha te mondogatod, az sajnos nem használ.
Még egy: nem csak az számít, hogy TE szereted őt, hanem az is, hogy ő szeret-e téged. Ha az ital fontosabb, mint te, akkor szerintem nincs miről beszélnetek. Ennyi.
8/22 opiummester válasza:
"Dugj egy ametiszt kristályt a párnád alá."
B*zd meg vadgesztenye ezt most mért kellett??? :S:S inkább segítenél neki valamiben, ne ilyen hülyeségeket írogatnál
9/22 A kérdező kommentje:
Az enyém alá?
2011. dec. 3. 21:05
10/22 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, mondd azt neki, hogyha leteszi a piát akkor megmondod neki a nyerő lottó ötös számokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!